Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Μάχες» σε αρκετά μέτωπα

«Μάχες» σε αρκετά μέτωπα

1. FC Kaiserslautern v 1899 Hoffenheim  - Bundesliga«Μάχες» σε αρκετά μέτωπα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με 5 νέες αφίξεις. Σέντρα έχουμε στα πρωταθλήματα Β’, Γ’ Γερμανίας, Βελγίου, Τσεχίας και Μεξικού.

Με απουσίες στην πρεμιέρα η Κλαμπ Μπριζ (φιλοξενείται από τη Σιντ Τρούιντεν), η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (28/7). Εκτός οι αμυντικοί Ενχελς, Μενιέ, οι μέσοι Γκεντόζ, Κλάουντεμιρ, Βανάκεν και ο επιθετικός Καστίγιο.

Στη Σλάβια Πράγας (αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πλζεν) πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Ούχριν.

Στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε απολύθηκε ο προπονητής Ζορζίνιο. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Ζιλμπέρτο Περέιρα στο εκτός έδρας ματς με την Μπραγκαντίνο.

Στην Ολύμπια Ασουνσιόν, ο τεχνικός Αρσε θα παρακολουθήσει από την εξέδρα το εντός έδρας ματς με τη Νασιονάλ, λόγω τιμωρίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στερείται ποιότητας το σημερινό πρόγραμμα με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται λόγω πρεμιέρας σε πέντε πρωταθλήματα. Θα επικεντρωθούμε στο over της περυσινής πρωταθλήτριας Βικτόρια Πλζεν κόντρα στην Σλάβια Πράγας που δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες είναι η επιλογή μας στο Ντούισμπουργκ – Καιζερσλάουτερν,ενώ στην Ιρλανδία θα στηρίξουμε την φορμαρισμένη (πέντε σερί νίκες) Σεντ Πάτρικς.

102 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ OVER 1,60
121 ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ G/G 1,65
000 ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 2 1,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.