Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στους βατήρες εκκίνησης

Στους βατήρες εκκίνησης

kolonia1Στους βατήρες εκκίνησης βρίσκονται πέντε νέα πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην σέντρα λοιπόν η πρώτη κατηγορία του Βελγίου, η αντίστοιχη της Αυστρίας, αλλά και της Τσεχίας, όπως και η Β΄ και Γ κατηγορία της Γερμανίας.

Πέρυσι στο Βέλγιο, η Γάνδη έκανε την έκπληξη και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Οι πιθανότητες να επαναλάβει το κατόρθωμά της φαίνονται αρκετά μειωμένες, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση βάσει της λίστας με τα φαβορί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ειδικών», η Αντερλεχτ έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η Κλαμπ Μπριζ που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τρίτη, ακολουθεί.

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ παίζει και φέτος χωρίς αντίπαλο. Το να κατακτήσει τον τίτλο πληρώνει ελάχιστα. Οι Ραπίντ και Αούστρια Βιέννης ακολουθούν από σημαντική απόσταση, ενώ σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, η Στουρμ Γκρατς κλείνει το καρέ των πιο ποιοτικών ομάδων.

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η ανερχόμενη δύναμη είναι η Λειψία, η οποία θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, καθώς από τα 26 εκατομμύρια ευρώ συνολικό μεταγραφικό τζίρο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αυτή με την οικονομική ενίσχυση του ισχυρού χορηγού της, ξόδεψε τα 16.

Διαψεύσθηκαν όσοι περίμεναν στον μεγάλο τελικό του Gold Cup το ζευγάρι ΗΠΑ – Μεξικό. Η Τζαμάικα πραγματοποίησε την έκπληξη στα ημιτελικά και απέκλεισε τους διοργανωτές. Θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, που… ευνοήθηκε από τη διαιτησία κόντρα στον Παναμά, τον οποίο κέρδισε (2-1) στην παράταση.

Bet Dna
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται οι ομάδες που στο μέσον της επόμενης εβδομάδας έχουν ευρωπαϊκά ραντεβού σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Προσοχή στην Ελφοσμποργκ η οποία έπαιξε 120 κόντρα στη Ράντερς στο Γιουρόπα και θα κουβαλάει κόπωση στο ντέρμπι με την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Το ίδιο ισχύει και για την Ρίβερ που προκρίθηκε στον τελικό του Λιμπερταδόρες και θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα την Μεξικάνικη Τίγκρες.

ΣΤΑΝΤΑΡ
195 ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ 2 1,85
357 ΣΑΝΤΟΣ – ΤΖΟΙΝΒΙΛ 1 1,35
459 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1 1,80
Στην Γερμανία θεωρούν τη Λειψία ομάδα της μεγάλης Μπουντεσλίγκα με το ταμείο της να είναι γεμάτο από τα ευρώ της χορηγού, πολλές οι πιθανότητες να ξεκινήσει με νίκη μέσα στην Φρανκφούρτη το νέο πρωτάθλημα. Πολύ ανώτερη η Σάντος της ουραγού Τζόινβιλ, μπορεί να επανέλθει στις νίκες, ενώ η Βαλερένγκα μπορεί να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει με αντίπαλο τη Λίλεστρομ.

ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
286 ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ Γ. – ΑΡΙΚΑ 1 2,05
307 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 2 2,05
374 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ 1 2,05
Ενισχυμένη με την μεταγραφή του Πισάρο η Σαντιάγκο Γουόντερερς μπορεί να ξεκινήσει με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα στη Χιλή με αντίπαλο την Αρίκα. Ο «γερόλυκος» Κιν, αλλά και ο νεοφερμένος Τζέραρντ οδηγούν το Λος Αντζελες. Πιθανό το διπλό στην έδρα του Χιούστον. Η δύναμη της έδρας μπορεί να δώσει τη νίκη στην Ιντερ Τούρκου κόντρα στη Λάχτι που χάνει πολύ από τη δύναμη της μακριά από την έδρα της.

ΦΟΥΛ ΤΟΥ «Χ»
275 ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΤΙΓΚΡΕ Χ 2,80
378 ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ 3,00
405 ΝΙΟΥΕΛΣ – ΡΟΖΑΡΙΟ Χ 2,80
Την ισοπαλία θα επιλέξουμε στο παιχνίδι Σαρμιέντο – Τίγκρε στην Αργεντινή, δύο ομάδων που είναι ντεφορμέ και δεν θα ρισκάρουν ιδιαίτερα. Από το ίδιο πρωτάθλημα και η δεύτερη ισοπαλία μας στο ντέρμπι «μίσους» μεταξύ Νιούελς – Ροζάριο με την πρώτη να έχει να κερδίσει την αντίπαλο της ανεξαρτήτως έδρας από το 2008.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.