Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κατάλληλο το πρόγραμμα για «ρίσκο»

Κατάλληλο το πρόγραμμα για «ρίσκο»

allsvenskan__bildbank_large

Με τρεις αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία τη Σουηδίας. Όλα τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά αμφίρροπα, το δείχνουν άλλωστε και οι αποδόσεις.

Η Χάλμσταντ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, φιλοξενεί τη Γκέφλε η οποία θα στερηθεί της υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ Γιόχαν Ούρεμο (15 συμμετοχές/7 γκολ/1 ασίστ). Ο άσος, λόγω έδρας έχει το πρώτο λόγο. Για μεγαλύτερη απόδοση μπορεί ο άσος να συνδυαστεί με το «Χ» στο ημίχρονο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Χάλμσταντ και στα τελευταία πέντε της Γκέφλε, το «Χ» στο ημίχρονο έχει κάνει την εμφάνισή του σε ποσοστό 80%

Πτώση της τιμής του άσου παρατηρείται στην αναμέτρηση της Χάμαρμπι με τη Νόρκεπινγκ. Προσωπικά θα αποφύγω να ρισκάρω σε σημείο νικητή και θα επιλέξω να βάλω στο δελτίο μου το «4-6 γκολ», μιας και η αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα δούμε πολλά τέρματα απόψε στο «Tele 2 Arena».

Τέλος, στο παιχνίδι της Έρεμπρο με τη Τζουργκάρντεν θα επιλέξω την ισοπαλία. Μπορεί η Τζουργκάρντεν να βρίσκεται σε φόρμα, όμως και η Έρεμπρο το τελευταίο διάστημα δείχνει να τα παλεύει τα παιχνίδια της. «Μαζί» μας και η στατιστική, η οποία λέει πως στα έξι τελευταία παιχνίδια τόσο της Έρεμπρο, όσο και της Τζουργκάρντεν το «Χ» έκανε την εμφάνισή του 9 στις 12 φορές!


ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1 – Μονό αποδεκτό ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2 – Σύστημα 2/3
Χάμαρμπι–Νόρκεπινγκ  OVER (1.75) Χάλμσταντ–Γκέφλε   Χ/1 (4.85)
  Χάμαρμπι–Νόρκεπινγκ  4-6 ΓΚΟΛ (2.95)
Έρεμπρο–Τζουργκάρντεν  Χ (3.35)

@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.