Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ανοικτό παιχνίδι και γκολ στη Σουηδία

Ανοικτό παιχνίδι και γκολ στη Σουηδία

friendsarenavy

Στη πανέμορφη «Friends Arena», η ΑΙΚ Στοκχόλμης φιλοξενεί τον Ατρόμητο για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου για το Europa League. Ο επαναληπτικός την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι.

Ο άσος άνοιξε στο 2.40 στις περισσότερες εταιρίες, όμως από τη Κυριακή και μετά την άνετη επικράτηση της ΑΙΚ με 4-2 στο ντέρμπι κόντρα στην Έλφσμποργκ, άρχισε να δέχεται έντονες πιέσεις. Πλέον κανείς Μπούκμεϊκερ δεν πληρώνει στη νίκη των Σουηδών πάνω από 2.15 απόδοση!

Η τάση της αγοράς απολύτως δικαιολογημένη. Η ομάδα της Στοκχόλμης βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση (στη Σουηδία βρισκόμαστε στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος), ενώ ο Ατρόμητος έχει στα πόδια του μόνο κάποια φιλικά. Επιπλέον ο άσος επίσης παίζεται και για το γεγονός ότι η ΑΙΚ εντός έδρας προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας κατά Μ.Ο. 3,5 γκολ ανά παιχνίδι! Στην «Friends Arena» η ομάδα του Αντρέας Αλμ έχει να χάσει από τις 7 Μαρτίου. Από τότε μέχρι σήμερα μετράει 10-2-0!

Το ρεπορτάζ από Σουηδία, δίνει ως αμφίβολους να αγωνιστούν ο τοπ σκόρερ Γκοϊτόμ (17 συμ./12 γκολ/ 4 ασιστ) και o βασικότατος μέσος Οφόρι (16 συμ./ 4 ασιστ), οι οποίοι βρίσκονται μεν στην αποστολή, όμως ταλαιπωρούνται από κρυολόγημα. Έτσι, τα προβλήματα δείχνουν να μεγαλώνουν για τους γηπεδούχους, αφού σίγουρα θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Περ Κάρλσον (13 συμ. / 1 ασίστ) και Σάουλι Βαϊσάνεν (6 συμ. / 1 γκολ), ενώ αποχώρησε τραυματίας στο ματς με την Έλφσμποργκ ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Γιος Χόιβελντ, που έμεινε εκτός.


@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Ο άσος έχει πονταριστεί από τη Κυριακή το βράδυ, όταν και αυτός βρισκόταν στο 2.40. Ανακοινώθηκε τότε στη σελίδα της στήλης στο Facebook. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε ένα ωραιότατο Cash Out και να βγάλουμε καθαρό κέρδος ώρες πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Δε θα το κάνουμε όμως, όχι για το λόγο που αναφέρθηκα σε παλιότερο άρθρο (Cash Out: Η χαρά του Μπουκ…), αλλά επειδή οι φήμες που θέλουν Γκοϊτόμ και Οφόρι άρρωστους, δεν τις πιστεύω! Τρυκ των Σουηδών είναι που έχουν ως στόχο να αιφνιδιάσουν! Από εκεί και πέρα, εκτός του άσου, σήμερα ποντάρω και στο όβερ 2.5 γκολ. Η ΑΙΚ από τη μέση και μπροστά πετάει «φωτιές». Επίσης, κάτι τα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, κάτι η φιλοσοφία του προπονητή των φιλοξενούμενων… με κάνουν να πιστεύω ότι το όβερ 2.5 γκολ με απόδοση 2.25 πως είναι δώρο!

ΔΕΛΤΙΟ 1 ΔΕΛΤΙΟ 2
Αϊκ Στοκχολμης – Ατρόμητος
Over 2.5 γκολ  (2,25)
Αϊκ Στοκχολμης – Ατρόμητος
Άσσος  (2.15)
Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.