Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ

COVER1Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Στοιχηματικό… ορεκτικό, ενόψει του «κυρίως γεύματος» που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες, σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία αποτελούν οι αγώνες για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

Τσέλσι και Αρσεναλ μονομαχούν στο Νησί, στη Γερμανία η Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ στη Γαλλία, την πρωτοκαθεδρία της Παρί αμφισβητεί η Λυών.

Η Κυπελλούχος Ολλανδίας Γκρόνινγκεν βάζει δύσκολα στην Αϊντχόφεν, που αποδυναμώθηκε. Πρεμιέρα στη Β’ Γαλλίας, με αλλαγές στις διοικήσεις 4 ομάδων και ντεμπούτο για 7 προπονητές.

Στη Σκωτία είναι δεδομένη η «καθολική» υπεροχή της Σέλτικ, ενώ οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών μετέχουν στο Λιγκ Καπ. Με… κραχ απειλείται η Σάντος, παλεύει για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών, ενώ στην Αργεντινή «τρίζει» η καρέκλα του Νέστορ Γοροσίτο στην Αρχεντίνος.

Από σήμερα, τρία νέα πρωταθλήματα μπαίνουν στο Κουπόνι, αυτά της Βοσνίας, της Λιθουανίας και της Β’ Δανίας.

Διαβάστε τις στήλες:

– «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
– «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
– Δημήτρης Ανδρικόπουλος
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.