Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η… μπάλα στο Γιουρόπα

Η… μπάλα στο Γιουρόπα

Europa-League-Ball-2010Σήμερα το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον, Παναθηναϊκός-Γκαμπάλα, Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε-Ατρόμητος.

Στον ΠΑΟΚ έμειναν εκτός αποστολής οι Αθανασιάδης (φορ), Σκόνδρας (μπακ) και Πέλκας (μέσος), ενώ παρελθόν αποτελούν οι Σαλπιγγίδης και Μαντούρο.

Στον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι Βέμερ (μπακ) και Λουντ (μεσοεπιθετικός).

«Σοκ» στον Ατρόμητο με τον τραυματισμό του στόπερ Εμπόου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες.

Με δύο ελλείψεις στην άμυνα η Φενέρμπαχτσε. Τραυματίες είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπρούνο Αλβες και ο μπακ Γκιονούλ.

Η Γκαμπάλα ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Ράφαελ (αμυντικός) και Χουσεΐνοφ (μέσος). Ο δεύτερος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της συνέργειας σε δολοφονία!

Η Ρουμπίν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πολύτιμου επιθετικού Καραντενίζ, για τη ρεβάνς με τη Ραμποτνίτσκι (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ο Αγιαξ πάει στην Τσεχία να υπερασπιστεί το 1-0 της Ολλανδίας κόντρα στη Γιάμπλονετς. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, με τους Ολλανδούς να έχουν σφίξει την άμυνά τους μετά το στραπάτσο απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης τον προηγούμενο μήνα. Ανετος ο ΠΑΟΚ και με κομβικές απουσίες που ευνοούν το Οver τη ρεβάνς με την Μπρόντμπι. Τέλος, η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, μετά την ήττα της 3-2 από τη Ζίλινα στο πρώτο ματς, θα παίξει φουλ επίθεση.

757 ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΑΓΙΑΞ Χ 3,05
768 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΠΑΟΚ Over 1,88
773 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΖΙΛΙΝΑ Over 3,5 G 2,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.