Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδι με δικαίωμα στο «λάθος»

Παιχνίδι με δικαίωμα στο «λάθος»

1660423-35206383-2560-1440

Μια ζωή στη μιζέρια ο έλληνας! Κατηγορούσε τον ΟΠΑΠ χρόνια τώρα για τις ελάχιστες, σε σχέση με τις διαδικτυακές εταιρίες, επιλογές στοιχηματισμού που πρόσφερε και πλέον, τώρα που ο ΟΠΑΠ μεγάλωσε και σε πρωταθλήματα αλλά και σε επιλογές που μπορεί να στοιχηματίσει ο παίκτης… .ακούς πάλι μιζέρια.

«Πως το κάνανε έτσι το κουπόνι», «αυτό είναι σταυρόλεξο να λύσεις και όχι δελτίο για να στοιχηματίσεις», «οι άνθρωποι δε παίζονται, έχουν βάλει μέχρι και 2η κατηγορία Ισραήλ και ποιος ξέρει ακόμα με τι άλλο θα μας ζαλίζουν»… είναι ορισμένες φράσεις που τις ακούς συχνά στη στοιχηματική πιάτσα.

Δε θέλω να κουράσω… πάμε κατευθείαν στις σημερινές μου προτάσεις, οι οποίες όπως θα δείτε και από τις αποδόσεις, «επιβάλλουν» να γίνει παιχνίδι με δικαίωμα στο λάθος!

Στο Φάλκενμπεργκ, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την μεγάλη-ευχάριστη-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Νόρκεπινγκ, σε παιχνίδι όπου το «διπλό» υποχωρεί αισθητά στις αγορές. Η επιλογή μου πηγαίνει κόντρα στη «μάζα», ποντάροντας στους γηπεδούχους. Θυμίζω ότι η ομάδα του Έκλουντ εντός έδρας έχει το αήττητο φέτος απέναντι στους «μεγάλους». Κέρδισε 1-0 τη Γκέτεμποργκ ενώ πήρε το πόντο από Μάλμε (3-3) και Έλφσμποργκ (2-2). Ο άσος πληρώνει σε ορισμένες εταιρίες ακόμα και 4.50!

Στο ντέρμπι της Γερμανίας, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το σημείο που δόθηκε στις «Προβλέψεις στο περίπτερο». Το όβερ 3.5 γκολ θεωρώ, βάση των όσων έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, θα επαληθευτεί σχετικά εύκολα. Σημείο που πάντως «έρχεται» κόντρα στη παράδοση, αφού το όβερ 3.5 γκολ δε «πλήρωσε» ποτέ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μεταξύ τους (ανεξαρτήτου έδρας).

RiGRKxxiL


Ακολουθήστε τη στήλη και στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)



Στην Αγγλία
, αν βασιστούμε στην αγωνιστική συμπεριφορά των μέχρι τώρα παιχνιδιών της Τσέλσι και της Κρίσταλ Πάλλας, τότε μπορούμε με ευκολία να προσθέσουμε στα δελτία μας το «over 3.5». Σε συνδυασμό, πάντα, με την ικανοποιτική για το ρίσκο, απόδοση που μας προσφέρει ο Μπουκ.

Πρόταση (με 2/3 σύστημα)
Φάλκενμεργκ – Νόρκεπινγκ  1  (4.33)… stake 3/10
Μπάγερν Μ. – Λεβερκούζεν  όβερ 3.5 (2.42)… stake 5/10
Τσέλσι – Κρίσταλ Π.  όβερ 3.5 (2.67)… stake 5/10

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.