Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δεν χάνει στα Περιβόλια

Δεν χάνει στα Περιβόλια

ImageHandler2Τα σερί δημιουργούνται, θετικά ή αρνητικά, για να σπάνε κάποια στιγμή. Ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Πλατανιά παραμένει αήττητος εδώ και έξι συνεχόμενα παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες στο Περιστέρι και τρεις ισοπαλίες στη Κρήτη. Αναλύοντας όλα τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου για τη σημερινή τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το θετικό αυτό σερί της ομάδας του Περιστερίου… θα συνεχιστεί!

Ο Πλατανιάς ήταν απογοητευτικός στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι παίκτες του Παράσχου γνώριζαν από την αρχή ότι θα είχαν δύσκολο έργο κόντρα στην Άεκ και πως η ήττα από την «ένωση» ήταν στο πρόγραμμα, όμως το γεγονός ότι δεν απείλησε καθόλου και παραδόθηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα στις ορέξεις των γηπεδούχων… προβλημάτισε.


Ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα (Bet With Loxagos)


 

Αντίθετα ο Ατρόμητος, παίζοντας με πολλές αλλαγές στην αρχική του εντεκάδα, αφού ακολουθούσε ο επαναληπτικός με τη Φενέρμπαχτσε στη Τουρκία,  επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 1-0. Η ομάδα του Γρηγορίου βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας καθώς έχει δώσει και τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι στιγμής. Αυτό, σε συνδυασμό με τη καλύτερη ποιότητα παικτών στο ρόστερ της, με κάνει να πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έστω και δύσκολα θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με 2/2 νίκες.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια όμως, αλλά το γεγονός ότι η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα σε σχέση με το Πλατανιά, μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι. Γι’ αυτό και το «διπλό» θέλει και την απαραίτητη κάλυψη με το «Χ».

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.