Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στο Euro τα βλέμματα

Στο Euro τα βλέμματα

hiddinkΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Στην Ολλανδία (υποδέχεται την Ισλανδία) αποχώρησε ο τεχνικός Χίντινκ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο.

Αήττητη για 8 σερί ματς προκριματικών η Κροατία, αλλά ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς τον μέσο Μόντριτς και τους αμυντικούς Τσόρλουκα, Λοβρέν.

Σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Τσαούνι (11 γκολ) στη Λετονία (αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουρκία).

Από 6 σερί Over προέρχεται η Κύπρος, η οποία φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη του 2ου Oμίλου Ουαλία.

Xωρίς 3 βασικούς παίκτες η Γκρέμιο για το εκτός έδρας ματς με τη Φιγκεϊρένσε. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντούγκλας, διεθνείς οι Γκρόχε (τερματοφύλακας) και Εράσο (αμυντικός).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύσκολα θα μπουν στη δυάδα (για την οποία στον 8ο Oμιλο είναι φαβορί Κροατία και Ιταλία) Βουλγαρία και Νορβηγία. Κλειστό το μεταξύ τους παιχνίδι στη Σόφια, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Οι υπόλοιπες δύο σημερινές επιλογές είναι στα γκολ, συγκεκριμένα στο Over της Ολλανδίας, με νέο προπονητή τον Μπλιντ, κόντρα στην Ισλανδία. Η Τσεχία έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου, πιθανό και το παιχνίδι της με το Καζακστάν να έχει τουλάχιστον 3 τέρματα.

1382 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ Over 1,72
1383 ΤΣΕΧΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Over 1,55
2033 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ Χ 3,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.