Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Όβερ σε Σουηδία και Γερμανία

Όβερ σε Σουηδία και Γερμανία

Noticia-136594-eduardo-vargasΜε δύο σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Allsvenskan, καθώς τα αποτελέσματα των αγώνων της Σούντσβαλ με την Γκέφλε και της Έρεμπρο με τη Φάλκενμπεργκ μπορεί είτε να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σχετικά με την παραμονή, είτε να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Και στους δύο αυτούς αγώνες ο άσος, έτσι όπως αποτυπώνεται από τις τιμές, προβάλει ως το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα ο άσος στο «Νόρπορτεν» υποχώρησε από το αρχικό 2,10 στο 1,75 καθώς η Σούντσβαλ «παίρνει» πάνω της πολύ περισσότερο χρήμα απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν οι Μπούκμεϊκερς. Το συγκεκριμένο σημείο πάντως, «έρχεται» κόντρα στη παράδοση η οποία θέλει την ομάδα του Φράντσεν να μην έχει νίκη σε 14 αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Γκέφλε.

Στο «Μπερν Αρένα» η Έρεμπρο λογικά «ξεμπερδεύει» με την υπόθεση παραμονή, αφού αν βασιστούμε πάνω στη φόρμα της ομάδας του Άξεν (5/5 νίκες) ο άσος πληρώνει εύκολα. Στοιχηματικά όμως θα επιλέξω να βάλω στο δελτίο μου το όβερ 2.5 γκολ κι αυτό γιατί η ανάγκη της Φάλκενμπεργκ να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και η πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων, με κάνουν να πιστεύω ότι το σκορ θα ξεφύγει σε γκολ.

Στη Γερμανία κρατάω σήμερα το όβερ 2.5 γκολ στο Νέκαρ εκεί όπου η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί τη Στουτγάρδη. Δικαιολογημένα μικρές οι τιμές, αφού η συμπεριφορά των δύο ομάδων, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά «δείχνουν» ότι θα έχουμε πολλά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στα δικά μας «χωράφια»….Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την επιλογή μου στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός σε σχέση με το σημείο που προτάθηκε στο περιοδικό. Ίσα-ίσα μάλιστα που το «διάβασμα» του αγώνα δικαιώνεται από τις αντιδράσεις των Μπούκμεϊκερς. Ο άσος υποχωρεί τις τελευταίες ώρες και το αρχικό 3.60, πλέον προσφέρεται στη καλύτερη περίπτωση 3.20. Και έχουμε και συνέχεια…

 

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Δυάδα
Έρεμπρο – Φάλκενμπεργκ   όβερ 2.5 @1,70
Χόφενχαϊμ – Στουτγάρδη  όβερ 2.5 @1,50

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Μονό
Σκόντα Ξάνθη – Παναιθηναϊκός  1 @3,20


>>Δείτε επίσης για σήμερα:
1

 

 

 


Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.