Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με ελληνική νότα

Με ελληνική νότα

asteras-tripolis-kalloniΑμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Ελληνική νότα προσδίδουν οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς και Χανιά-Απόλλων Σμύρνης, σε Σούπερ Λίγκα και Β’ Εθνική αντίστοιχα.

Ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί αήττητο σερί 8 αγώνων (7 νίκες και 1 ισοπαλία) με αντίπαλο τον Πλατανιά, ανεξαρτήτως έδρας. Οι Αρκάδες δεν υπολογίζουν στους μέσους Δημούτσο, Μπερτόλιο και Λανθαρότε.

Δύο σημαντικές επιστροφές «μετράει» ο Απόλλων Σμύρνης. Εξέτισαν οι Λαγός (μέσος) και Φατιόν (επιθετικός).

Με νέο προπονητή η Σίλκεμποργκ (υποδέχεται τη Νάεστβεντ). Απολύθηκε ο Κιμ Πόουλσεν και ανέλαβε Πίτερ Σόρενσεν.

Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Καμαρά η Τουρ (φιλοξενεί την Ντιζόν).

Ο τεχνικός της Τράπανι, Σέρσε Κόσμι, διατέλεσε στον πάγκο της Περούτζια για 4 χρόνια (2000-2004).

Ο προπονητής της Λανούς, Σελότο, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο εκτός έδρας ματς με την Αλτοσίβι, λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ που έκανε πρεμιέρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ κλείνει σήμερα με το ματς Χανιά – Απόλλων Σμύρνης. Περιμένουμε ένα ιδιαίτερα κλειστό παιχνίδι και ρισκάρουμε στο ότι δεν θα αναδειχθεί νικητής. Δεν είναι και κανένα «θηρίο» η Πάντερμπορν (3 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια) για να δίνεται καθαρό φαβορί στην έδρα της Ντούισμπουργκ. Θα πάρουμε το 1Χ σε διπλή ευκαιρία. Περιμένουμε γκολ στο Μπάνφιλντ – Ράσινγκ, αμφότερες οι ομάδες έχουν επιθετικές αρετές.

1192 ΧΑΝΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. Χ 3,00
751 ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1Χ 1,55
996 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ. OVER 2,15

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.