Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Για την τιμή ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Για την τιμή ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Δεύτερη διακοπή των µεγάλων πρωταθληµάτων στην τρέχουσα σεζόν, οπότε στις επόµενες ηµέρες έρχονται στο προσκήνιο οι εθνικές οµάδες. Στην Ευρώπη, διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των προκριµατικών οµίλων για το Euro 2016. Η Εθνική Ελλάδος βγάζει την… υποχρέωση απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία, αφού έχει αποχαιρετήσει οριστικά την προοπτική των αγώνων µπαράζ, µέσω της τρίτης θέσης.

Αναµφίβολα, το παιχνίδι που… µαγνητίζει είναι το Αλβανία – Σερβία, έπειτα από τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο µατς, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ. Στις υπόλοιπες ηπείρους η δράση περιλαµβάνει αγώνες µε φόντο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Τα φώτα πέφτουν στη Νότια Αµερική, όπου η σπουδαιότερη αναµέτρηση διεξάγεται στη Χιλή, µε την πρόσφατη θριαµβεύτρια του Κόπα Αµέρικα να φιλοξενεί τη Βραζιλία.

Στην Αγγλία, ο θεσµός του Λιγκ Τρόφι, όπου συµµετέχουν οµάδες των µικρότερων κατηγοριών, κρύβει παγίδες για τα φαβορί. Υπάρχει όµως και… µπάσκετ στο µενού και µάλιστα πρόωρος τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας. Ολυµπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο άδειο, λόγω τιµωρίας, ΣΕΦ. Ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο για την κούπα…

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.