Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Προτίμηση στη… μικρή Βραζιλία

Προτίμηση στη… μικρή Βραζιλία

bragantinoΕντονο το αγγλικό στοιχείο στο σημερινό κουπόνι, με αγώνες από τις… μικρές κατηγορίες και το Λιγκ Τρόφι, ενώ το μενού πλαισιώνουν κυρίως παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας τα ματς είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Με απουσίες η Γουίγκαν (φιλοξενείται από την Κρου). Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Πιρς, Μόργκαν, ο μέσος Φλόρες και οι επιθετικοί Ντέιβις, Βούκσιτς.

Συνεχίζουν με υπηρεσιακό τεχνικό οι Ντονκάστερ (αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γιορκ) και Φλίτγουντ (υποδέχεται τη Σριούσμπερι).

Για την ίδια διοργάνωση, υπό το φόβο των επεισοδίων το ντέρμπι Οξφορντ – Σουίντον.

Η Μπαΐα ταξίδεψε στην έδρα της Παϊσαντού χωρίς τον πρώτο σκόρερ Κιέζα (10 γκολ), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, στη Λουβερντένσε (υποδέχεται τη Σαμπάιο Κορέα) επιστρέφει το «πρώτο κανόνι», ο επιθετικός Τοζίμ (10 γκολ σε 17 συμμετοχές).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στο πρωτάθλημα της Β΄ Βραζιλίας που έχουμε δεδομένα, συνέχεια και συνέπεια θα επικεντρωθούμε σήμερα, ξεκινώντας από την Κρισιούμα που παλεύει όλα τα εκτός έδρας ματς (7 ισοπαλίες).Επιλέγουμε το γκολ – γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μπραγκαντίνο. Η Αμέρικα Μινέιρο με δύο σερί τρίποντα μπήκε στην τετράδα ανόδου,η Μακαέ δεν έχει τα φόντα να ανακόψει την πορεία της. Πανίσχυρη στην αήττητη έδρα της η Ναούτικο, αξίζει το ρίσκο στο over με αντίπαλο την ουραγό Μότζι Μίριμ.

600 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ G/G 1,65
601 ΑΜΕΡΙΚΑ Μ. – ΜΑΚΑΕ 1 1,58
000 ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ OVER 1,78

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.