Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Υπομονή Βαγγέλη και το μαρτύριο τελειώνει!

Υπομονή Βαγγέλη και το μαρτύριο τελειώνει!

MOR2Στο «Γουίντσορ Παρκ» το στόχαστρο της στήλης σήμερα, εκεί όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Βόρειος Ιρλανδία φιλοξενεί την Ελλάδα.

Στο παιχνίδι υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας και τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα «ζορίζουν» για το συγκρότημα του Μάικλ Ο Νιλ, καθώς τη τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται από τους Φιλανδούς τη στιγμή που Ουγγαρία και Ρουμανία θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο.

Για το εθνικό μας συγκρότημα το «μαρτύριο» τελειώνει! Ναι, το μαρτύριο! Αφού έτσι αντιμετώπιζαν οι διεθνείς μας τα συγκεκριμένα παιχνίδια δύο χρόνια τώρα! Φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα (σ.σ. Με ενοχλεί να γυρίσω στην ομάδα και να με δουλεύουν και να μου λένε πάλι χάσατε;)

Οι τιμές που έχουν διαμορφωθεί στα στοιχήματα σε γκολ και πιο συγκεκριμένα στο under/over είναι προκλητικές. Τα πολλά γκολ (over 2,5), «πληρώνουν» πλέον μέχρι 3,50! Όσον αφορά τα στοιχήματα νίκης (1Χ2) τα χρήματα που έχουν πονταριστεί στο «Χ2», ήταν περισσότερα απ’ ότι υπολόγιζαν αρχικά οι εταιρίες με αποτέλεσμα ο άσος που άνοιξε στο 2.15 περίπου να έχει φτάσει τώρα στο 2.40 με 2.50.

Στοιχηματικά… Έχουμε να κάνουμε με μία αναμέτρηση όπου η μία ομάδα (γηπεδούχοι) «καίγεται» για τη νίκη, ενώ την ίδια στιγμή η άλλη ομάδα (φιλοξενούμενοι) θα αγωνιστούν μόνο για το γόητρο. Αν πάνω στο κίνητρο προσθέσουμε και την αγωνιστική κατάσταση τότε ο άσος σε τιμές 2,50 μοιάζει να είναι δώρο στη κυριολεξία! Από εκεί και πέρα υπερβολική θεωρώ και τη τιμή του όβερ. Η εθνική μας δεν έχει κάτι να χάσει και δε βλέπω το γιατί θα πρέπει να «κλειστεί» στο καβούκι της. Τέλος το «πάντρεμα» του άσου με το όβερ μας βγάζει ένα γινόμενο 5.75! Τί κρατάμε; Άσο, άσο χωρίς ισοπαλία, όβερ 1.5, όβερ 2.5 και άσο μαζί με όβερ (1,5 ή 2,5). Οι αποδόσεις αυτών των σημείων ξεκινάνε από 1,60 και φτάνουν μέχρι 5.75. Η τελική επιλογή δική σας…

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.