Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδι με γκολ

Παιχνίδι με γκολ

ronaldo1Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016 ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, με την Ελλάδα ν’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σε ουδέτερα γήπεδα θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Συρία – Ιαπωνία (Ομάν) και Μιανμάρ – Λίβανος (Ταϊλάνδη), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην Εθνική μας ομάδα συνεχίζει στον πάγκο ο υπηρεσιακός Κώστας Τσάνας. Τιμωρημένος ο στόπερ Μανωλάς, ενώ από τη Βόρεια Ιρλανδία θ’ απουσιάσει ο επιθετικός Λάφερτι.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ματς Αλβανία – Σερβία. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο Βελιγράδι είχε διακοπεί στο 40′, λόγω επεισοδίων. Τελικά οι Σέρβοι έχασαν στα χαρτιά το παιχνίδι, ενώ τους αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί.

Οι αναμετρήσεις Ουγγαρία – Νήσοι Φερόες και Ρουμανία – Φινλανδία θα διεξαχθούν κανονικά με κόσμο, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ η ΟΥΕΦΑ έκανε δεχτές τις εφέσεις των δύο ομάδων.

Από την Ουρουγουάη (φιλοξενείται από τη Βολιβία) δεν υπολογίζονται οι επιθετικοί Σουάρες, Καβάνι και από τη Βραζιλία (παίζει εκτός με Χιλή) ο φορ Νεϊμάρ.

Χωρίς τον «αστέρα» Μέσι η Αργεντική (υποδέχεται τον Ισημερινό).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τα φαβορί στην σημερινή αγωνιστική των προκριματικών αγώνων για το EURO 2016,προσφέρονται σε «ασύμφορες» αποδόσεις και η πρόταση μας θα στραφεί στο εναλλακτικό στοίχημα στα γκολ. Έξι στα οκτώ over η Γερμανία εκ των οποίων τα 5 ήταν over 3,5 γκολ. Σχετικά άνετη η Πολωνία, δύσκολα οι Σκωτσέζοι θα πλησιάσουν την 2η θέση, παιχνίδι στο όριο των 2-3 γκολ. Οι Δανοί δεν είναι σίγουροι στον 9ο όμιλο (έχουν ένα ματς λιγότερο από τους Αλβανούς) και θα πα΄νε με βλέψεις στην Πορτογαλία. Επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

797 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ OVER 1,58
798 ΣΚΩΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 2-3 G 1,68
806 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ G/G 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.