Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο «Wembley»

Πολλά γκολ στο «Wembley»

17041

Στο 5ο όμιλο θα στραφεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης σήμερα και συγκεκριμένα στο «Wembley» εκεί όπου η Αγγλία φιλοξενεί την Εσθονία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016.

Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει στην αναμέτρηση και αυτό το έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι καθώς κυνηγούν τους Σλοβένους που βρίσκονται στη 3η προνομιούχο θέση. Τα πράγματα όμως για το συγκρότημα του Πέχρσον, μόνο εύκολα δε θα είναι κι αυτό γιατί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγωνίζεται με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου (Αγγλία τώρα, Ελβετία τη Δευτέρα).

Οι Άγγλοι από την άλλη θα παραταχθούν βαθμολογικά αδιάφοροι αφού ακόμα και με δύο ήττες μέχρι το φινάλε, η πρωτιά στον όμιλο δε χάνεται! Αυτό όμως δε σημαίνει πως οι παίκτες του Χόντσον θα βγάλουν αδιαφορία στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα ο Γουόλκοτ, εκτιμώ ότι θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάζεται (από την απουσία του Ρούνει) για  να παίξει στη θέση που «αγαπάει» (κορυφή της επίθεσης).

Στοιχηματικά… ποντάρω στα πολλά γκολ. Οι Άγγλοι, ως συνήθως, θα δουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως γιορτή και θα θελήσουν να ικανοποιήσουν το κοινό που θα βρεθεί στο «Wembley». Η νοοτροπία τους είναι διαφορετική… Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό είναι το τελευταίο επίσημο ματς μπροστά στους φιλάθλους τους πριν το EURO. Στα πολλά γκολ θα βοηθήσει πιστεύω και ο διαφορετικός, απ’ ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, τρόπος παιχνιδιού της Εσθονίας, αφού η ανάγκη για τους βαθμούς της νίκης, θα αναγκάσουν τον Πέχρσον να καταστρώσει πιο επιθετικά πλάνα. Τι έχει να χάσει άλλωστε από τη 4η θέση που βρίσκεται τώρα; Τι παίζουμε; Προσωπικά θα «επενδύσω» πάνω στο ασιατικό όβερ 3 γκολ με απόδοση 1,95 (έχουμε επιστροφή χρημάτων στη περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ).


Παρακάτω ακολουθεί ο ειδικός βαθμολογικός πίνακας με τις ομάδες που βρίσκονται τώρα στη 3η θέση κάθε ομίλου. Θυμίζω, ότι η καλύτερη τρίτη ομάδα προκρίνεται απευθείας στην επόμενη φάση

πονταρισμα23

 

 

 


Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.