Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από Euro μέχρι Φούτμπολ Λιγκ

Από Euro μέχρι Φούτμπολ Λιγκ

Polish forward Robert Lewandowski (C) viΠρος το τέλος τους βαδίζουν οι προκριματικοί όμιλοι του Euro 2016 (η αυλαία πέφτει την Τρίτη,με την Εθνική μας να υποδέχεται την Κυριακή την Ουγγαρία, προσδοκώντας να «γλυκάνει» έστω και στο φινάλε τους Ελληνες και να τους κάνει να ξεχάσουν την εν γένει κάκιστη παρουσία της σε αυτή την διαδικασία

Παρόμοια εικόνα και για την άλλοτε κραταιά Εθνική ομάδα της Ολλανδίας που μόνο με θαύμα μπορεί να πάρει την 3η θέση στον 1ο όμιλο. Πάει στο Καζακστάν και την Τρίτη υποδέχεται την Τσεχία. Ήδη οι «τουλίπες» μπήκαν σε διαδικασία ανανέωσης,ενώ για μία ακόμα φορά θα απουσιάσει ο σκόρερ Ρόμπεν. Στον ίδιο όμιλο η Τουρκία δοκιμάζεται στην Πράγα με την Τσεχία και δεν μπορεί να υπολογίζει στον σκόρερ Γιλμάζ της Γαλατασαράι.

Με το Ισραήλ εκτός έδρας σήμερα και την Βοσνία εντός την Τρίτη κλείνει τις υποχρεώσεις και η Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Χωρίς θεατές στο Ζάγκρεμπ, λόγω τιμωρίας η Κροατία θα υποδεχθεί την Βουλγαρία χωρίς τον τιμωρημένο Ολιτς. Θέλει νίκη και γκέλα των Νορβηγών κόντρα στη Μάλτα, για ναδιεκδικήσει την 2η θέση στο τελευταίο ματς του 8ου ομίλου κόντρα στην Μάλτα εκτός έδρας.

Στην Αγγλία η δράση συνεχίζεται μόνο στις μικρές κατηγορίες Α΄ Β΄και Κόνφερενς. Στη Φλίτγουντ κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κόβεντρι, ο νέος μάνατζερ Στίβεν Πρέσλι, ο οποίος έχει δουλέψει στον πάγκο της τωρινής αντιπάλου του. Στην Ολνταμ που υποδέχεται την Σκάνθορπ, το «χρίσμα» του μόνιμου προπονητή, πήρε ο μέχρι τώρα υπηρεσιακός Ντέιβιντ Νταν.

Bet Dna
Στην Β΄ Ιταλίας έχουμε κανονική αγωνιστική, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι απουσίες διεθνών παικτών αλλοιώνουν κατά μεγάλο ποσοστό την εικόνα των ομάδων. Σε δύσκολη περίοδο η Αβελίνο, έκανε 4 σερί ήττες, ο προπονητής Ατίλιο Τεσέρ είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ η διοίκηση «κλείδωσε» τους παίκτες σε προπονητικό κέντρο ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Λιβόρνο εκτός έδρας.

Τα στάνταρ
2297 ΜΠΡΟΜΠΛΕΪ – ΜΠΑΡΟΟΥ 1 1,95
2311 ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1 1,80
2022 ΜΠΑΡΙ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ 1 1,70

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Μπρόμλεϊ στην Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, καθώς πορεύεται με 6 νίκες σε 7 αγωνιστικές. «Όπλο» η έδρα της (5-1-1), αδύναμη μακριά από το κοινό της, η Μπάροου (1-1-5). Ισχυρή εντός έδρας η Ζάκυνθος στην Φούτμπολ Λιγκ (4 σερί νίκες μαζί με τα περσινά), θέλει χρόνο ο νεοφώτιστος Κισσαμικός. Στην Β’ Ιταλίας, εμπιστευόμαστε την Μπάρι, που προέρχεται από δύο σερί νίκες και φιλοξενεί την προβληματική Βίρτους Λαντσιάνο (μόλις 1 νίκη σε 6 παιχνίδια).

Τα καλοπληρωμένα
2066 ΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 2,35
2027 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β’ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 2 3,00
2024 ΜΟΝΤΕΝΑ – ΛΑΤΙΝΑ 1 2,05

Σε εκρηκτική κατάσταση η Μπέρι στην Α’ Αγγλίας, «μετρά» 6 συνεχόμενες νίκες, ενώ πορεύεται με μόλις 1 ήττα (6-4-1). Η Γουίγκαν έχει μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία, αλλά και συνολικά εκτός (1-1-3). Προβληματίζει η Μπιλμπάο Β’ στην Β’ Ισπανίας, σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που έχει βγει σε τιμές αουτσάιντερ η μοναδική αήττητη της κατηγορίας, Νουμάνθια (3-4-0). Στην Β’ Ιταλίας, η Μόντενα «μετρά» δύο σερί εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό, μέτρια η Λατίνα (1 νίκη σε 6 ματς).

Φουλ του Χ
2021 ΛΙΒΟΡΝΟ – ΑΒΕΛΙΝΟ 3,00
2289 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2,80
876 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 3,00

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιβόρνο και Αβελίνο στην Β’ Ιταλίας. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από τις αποδόσεις, αλλά και από την παράδοση (δύο ισοπαλίες στα 3 τελευταία στο Λιβόρνο). Σπουδαίο Αφρικανικό φιλικό μεταξύ της Νιγηρίας και του Καμερούν. Πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία, οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. «Σκληρό καρύδι» δείχνει η Ιρλανδία, θεωρούμε ότι είναι ικανή να αποσπάσει (τουλάχιστον) τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Πολωνία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.