Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τον Μέσι!

Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τον Μέσι!

lionel-messi-barcelona-espanyol-07122014_g7fh9um7lyy51tfisf3lua7t4Δεν γράφει δα και με… κιμωλία στον τοίχο του «Καμπ Νου», μετρώντας τις μέρες για να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και να επιστρέψει στο χορτάρι.

Ο Λιονέλ Μέσι, όμως, ευελπιστεί πως δεν θα χρειαστεί να μετρά τον χρόνο ούτε στη… φυλακή. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, που φέρεται να απαλλάχθηκε προ ημερών από τις κατηγορίες φοροδιαφυγής την περίοδο 2007-2009, κινδυνεύει τελικά με ποινή φυλάκισης 22 μηνών, καθώς το Πρωτοδικείο της Βαρκελόνης αρνείται να αποσύρει τα στοιχεία της έρευνας εναντίον του!

Το ισπανικό δικαστήριο θα περιμένει τελικά τον «Λίο» σε δίκη μαζί με τον πατέρα του, Χόρχε Οράσιο, καθώς αμφότεροι κατηγορούνται για τρία οικονομικά εγκλήματα. Με κυριότερο την απόκρυψη 4.000.000 ευρώ, με πιθανή μεταφορά χρημάτων σε offshore εταιρίες στην Ουρουγουάη.

Τα ποσά αφορούν κέρδη από διαφημίσεις και προώθηση της εικόνας του επιθετικού των Καταλανών, ο οποίος, εκτός από οικονομικά εγκλήματα, κατηγορείται και για συνέργεια σε απάτη του πατέρα του.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.