Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν…

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν…

zidaneΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων και θρύλων του ποδοσφαίρου γίνεται πραγματικότητα, προς τέρψη των νοσταλγών του αθλήματος. Παίκτες που έλαμψαν στο πρόσφατο, αλλά και στο μακρινό, παρελθόν θα φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, συμμετέχοντας σε μια νέα αθλητική γιορτή, με την ονομασία «Μουντιάλ Θρύλων».

Η διοργάνωση -οι εμπνευστές της οποίας θεωρούν ότι μπορεί να γίνει θεσμός (ανά διετία)- ανακοινώθηκε χθες στο Βερολίνο, όπου έγινε γνωστό ότι το Μεξικό ανέλαβε το πρώτο «Μουντιάλ» (θα διεξαχθεί για δύο εβδομάδες, τον Ιανουάριο του 2017), στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν βετεράνοι ηλικίας από 35 έως 45 ετών.

Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Νότιος Αφρική είναι οι χώρες που είχαν επιβεβαιώσει μέχρι χθες την παρουσία τους στα γήπεδα του Μεξικού. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα έχουν διάρκεια μίας ώρας, ενώ πλουσιοπάροχες θα είναι οι αμοιβές των παικτών, αφού καθένας θα εισπράττει (ανάλογα με το όνομά του) από 9.000 έως 13.500 ευρώ την ημέρα!

Οσο για τους εμπνευστές του «Μουντιάλ θρύλων», ανήκουν σε εταιρία που εδρεύει στο Κατάρ, εκεί όπου ανακαλύπτουν κάθε φορά τρόπους να προσελκύουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

 

COVER

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.