Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τιτανομαχία

Τιτανομαχία

Brazil v Mexico: Group A - FIFA Confederations Cup Brazil 2013Η «τιτανομαχία», Αργεντινή – Βραζιλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ κλέβει την παράσταση στο κουπόνι του διημέρου, ενώ στο υπόλοιπο μενού ξεχωρίζουν οι πρώτες μάχες των μπαράζ του Euro, Νορβηγία – Ουγγαρία και Βοσνία – Ιρλανδία.

Στην Ουρουγουάη (φιλοξενείται από τον Ισημερινό) παραμένει εκτός ο πρώτος σκόρερ Σουάρες, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το ματς ο τεχνικός Ταμπάρες, λόγω τιμωρίας.

Με ελλείψεις η Αργεντινή. Τραυματίας είναι ο σούπερ σταρ Μέσι, οι φορ Αγουέρο, Τέβες και οι αμυντικοί Γκαράι, Σαμπαλέτα. Στην αιώνια αντίπαλό της, Βραζιλία, επιστρέφει ο επιθετικός Νεϊμάρ.

Χωρίς τον αρχηγό της η Ιρλανδία (αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία). Τιμωρημένος είναι ο στόπερ της Σάντερλαντ Ο’ Σέι.

Με νέο προπονητή η Εθνική μας ομάδα. Ντεμπούτο πραγματοποιεί ο Γερμανός Μίκαελ Σκίμπε στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο.

«Ηχηρές» απουσίες στα φιλικά. Χωρίς τον ηγέτη Γκάρεθ Μπέιλ η Ουαλία με την Ολλανδία, ενώ από τη Γαλλία (υποδέχεται τη Γερμανία) θ’ απουσιάσουν οι Μπενζεμά (επιθετικός) και Βαλμπουενά (μέσος).

Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία του Μεξικού (υποδέχεται το Ελ Σαλβαδόρ). Ανέλαβε ο Κολομβιανός Χουάν Κάρλος Οσόριο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σε στοίχημα στα γκολ βασίζεται η σημερινή μας πρόταση, όπου πιστεύουμε ότι η Ουγγαρία μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στην έδρα της Νορβηγίας. Η Αργεντινή που έχει να κερδίσει σε τρία σερί ματς, χωρίς Μέσι και Αγουέρο, δεν θα ανοιχθεί στο ντέρμπι με τους Βραζιλιάνους, τουλάχιστον από την αρχή, ενώ το παιχνίδι Χιλή – Κολομβία, επίσης για τα προκριματικά Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής, δύσκολα θα ξεφύγει από το εύρος των 2-3 γκολ. Την Παρασκευή, ποντάρουμε:

870 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ G/G 2,00
874 ΧΙΛΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2-3 G 1,67
875 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ ημ. 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.