Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σκανδιναβικό ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σκανδιναβικό ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ

COVERΔιαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα, την Πέμπτη:

Τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και τα φώτα πέφτουν στις εθνικές ομάδες. Στην Ευρώπη, τα τελευταία εισιτήρια για το Euro 2016 αναζητούν κατόχους, οι οποίοι θα προκύψουν μέσα από διπλούς αγώνες μπαράζ. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες. Κάποιοι από αυτούς (Ισπανία – Αγγλία, Γαλλία – Γερμανία) μπορούν να θεωρηθούν… ορεκτικό, εν όψει του… κυρίως γεύματος που έρχεται το προσεχές καλοκαίρι, στα γαλλικά γήπεδα.

H Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται από το Λουξεμβούργο. Είναι το πρώτο ματς με τον Μίκαελ Σκίμπε στον «γαλανόλευκο» πάγκο (ακολουθεί ένα σαφώς πιο σοβαρό τεστ, με την Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη) και όλοι εύχονται να σηματοδοτήσει την αλλαγή πορείας της Εθνικής, έπειτα από την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική διεξάγονται προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2018, ενώ συναντήσεις εθνικών ομάδων έχουμε και σε… μικρότερες ηλικίες (Under 19, Under 21). Για όσους… επιμένουν να ασχολούνται με πρωταθλήματα, η προσοχή στρέφεται αναγκαστικά στις μικρές κατηγορίες.

Στο Νησί, δράση υπάρχει από την Α’ Αγγλίας και… κάτω, ενώ κανονικά διεξάγονται οι αγωνιστικές σε Β’, Γ’ Ισπανίας, Β’, Γ’ Ιταλίας, καθώς και σε άλλες χώρες (Βέλγιο, Πορτογαλία, Ρωσία κλπ.). Προσοχή στη Β’ Αργεντινής, που βρίσκεται στην τελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου (ακολουθούν πλέι οφ για την άνοδο) και το κίνητρο κάθε ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«ΛΙΟΝΤΑΡΙ» 
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.