Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επτά σημεία που «βγάζουν» οι αριθμοί

Επτά σημεία που «βγάζουν» οι αριθμοί

loxagosbet7Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας δε με συγκινεί! Αν δεν έπρεπε να γράψω αυτές εδώ τις γραμμές, τ’ ορκίζομαι, ούτε που θα το έπιανα στα χέρια μου! Τα όποια σημεία υπάρχουν πιο κάτω «βγήκαν» από την ανάλυση μόνο των αριθμητικών δεδομένων και τίποτα περισσότερο. Για να γεμίσω το χώρο εδώ στη στήλη μου, επέλεξα να γράψω σήμερα λίγα πράγματα περί …Cash out!

Πιθανολογώ, ότι γνωρίζεις τι εστί «Cash Οut» και ποια η χρησιμότητα του για τον παίκτη του στοιχήματος. Η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα, θεωρεί ότι το cash out είναι ένα «όπλο» για τους παίκτες με το όποιο θα μπορέσουν να «πολεμήσουν» καλύτερα τους Μπούκμεϊκερς. Αναρωτήθηκες όμως ποτέ γιατί όλες οι εταιρίες επέλεξαν να συμπεριλάβουν στις υπηρεσίες τους  το Cash Out από τη στιγμή μάλιστα που αυτό φαινομενικά πάντα, θα λειτουργεί «υπέρ» των παικτών; Η απάντηση όπως θα διαπιστώσεις και πιο κάτω είναι απλή: για να βγάζουν περισσότερα κέρδη!

Καταρχήν θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν επιλέξεις να «κλείσεις» το στοίχημά σου, ακόμα και στη περίπτωση που το σκορ σε ευνοεί, πληρώνεσαι πολύ λιγότερα απ’ ότι πραγματικά θα άξιζες να πληρωθείς! Αυτό οφείλεται στη γκανιότα! Ναι, αυτή είναι υπεύθυνη που βάζεις λιγότερα χρήματα στη τσέπη σου χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία, αφού χωρίς να το γνωρίζεις, παίζεις άλλο ένα στοίχημα «κόντρα» στην αρχική σου επιλογή.

Αν δηλαδή έχεις παίξει «άσο» ένα παιχνίδι και η ομάδα σου προηγηθεί στο σκορ και αποφασίσεις να πάρεις τα κέρδη σου νωρίτερα από τη λήξη του παιχνιδιού, τότε πατώντας το κουμπί για να «κλείσεις» το στοίχημά σου, αυτόματα είναι σαν να παίζεις άλλο ένα στοίχημα στο «Χ2». Ο Μπούκμεϊκερ έχει προσθέσει το μερίδιό του (το κέρδος του) πάνω στη νέα σου αυτή επιλογή, γι αυτό και διαπιστώνεις ότι τα κέρδη σου είναι μικρότερα.

Κάνοντας «Cash Out» στην ουσία είναι σαν να παίζεις ένα νέο στοίχημα, άρα και να προσθέτεις πάλι γκανιότα πάνω σε ένα ήδη γκανιοταρισμένο παιχνίδι. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι ο Μπούκμεϊκερ θα κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογίσει για τη κάθε αναμέτρηση. Επιπλέον, με το  «Κλείσε στοίχημα» μπορείς να έχεις αμέσως τα χρήματα στο λογαριασμό σου, πολύ νωρίτερα απ’ ότι αν περίμενες να τελειώσουν τα παιχνίδια, άρα θα είναι και διαθέσιμα για να ξανά τζογάρεις (πολύ πιθανόν) σε κάτι άλλο. Η χαρά του Μπουκ δηλαδή…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΣΑΒ. (14:30)  ΡΟΝΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ  G/G
ΣΑΒ. (17:00)  ΦΟΛΚΕΡ – ΑΛΟΑ  1 ημίχ./1 τελικό
ΣΑΒ. (17:00)  ΓΙΟΡΚ – ΠΛΙΜΟΥΘ  OVER
ΣΑΒ. (17:00)  ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ  2
ΣΑΒ. (17:00)  ΓΕΟΒΙΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ  Χ
ΣΑΒ. (17:00)  ΕΪΡ – ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ  1
ΣΑΒ. (19:00)  ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ Χ
***Τα παραπάνω σημεία «βγήκαν» από την ανάλυση μόνο των αριθμητικών δεδομένων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.