Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα τελευταία εισιτήρια

Τα τελευταία εισιτήρια

nautikoΤα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν διάλειμμα και τα φώτα πέφτουν στις εθνικές ομάδες. Στην Ευρώπη, τα τελευταία εισιτήρια για το Euro 2016 αναζητούν κατόχους, οι οποίοι θα προκύψουν μέσα από διπλούς αγώνες μπαράζ.

Απομένουν τέσσερα εισιτήρια για να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 που θα γίνει στη Γαλλία και αυτά θα προκύψουν από τέσσερα παιχνίδια μπαράζ. Οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αν μετά το τέλος του επαναληπτικού υπάρξει απόλυτη ισορροπία, τότε ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν, πέναλτι. Σήμερα το πρόγραμμα έχει δύο ματς με την Ουκρανία να υποδέχεται την Σλοβενία και τη Σουηδία τη Δανία στο ντέρμπι της Βόρειας Ευρώπης.

Στην Ουκρανία δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κούτσερ, Στεπανένκο. Στα 14 τελευταία παιχνίδια οι Ουκρανοί έχουν 10 N/G. Στην Σουηδία όλα τα αστέρια δηλώνουν παρόν. Κλήθηκαν οι Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Ολσεν (ΠΑΟΚ).Στη Δανία αποκλείστηκαν οι Μπιέλαντ, Αντρέασεν, Βίμπε. Έχει αήττητο σερί με 4 νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στους Σουηδούς ανεξαρτήτως έδρας.

Σε Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική διεξάγονται προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2018, ενώ συναντήσεις εθνικών ομάδων έχουμε και σε… μικρότερες ηλικίες (Under 19, Under 21).

Στην Φούτμπολ Λιγκ, κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα σήμερα, ενώ αύριο στο ίδιο γήπεδο και χωρίς οπαδούς στις κερκίδες, τα Τρίκαλα θα βρεθούν απέναντι στον Πανσερραικό.

Bet Dna
Για όσους ασχολούνται με πρωταθλήματα, η προσοχή στρέφεται αναγκαστικά στις μικρές κατηγορίες . Στο Νησί, δράση υπάρχει από την Α’ Αγγλίας και… κάτω, ενώ κανονικά διεξάγονται οι αγωνιστικές σε Β’ Γ’ Ισπανίας, Β’ Γ’ Ιταλίας, καθώς και σε άλλες χώρες (Βέλγιο, Πορτογαλία, Ρωσία κλπ.). Προσοχή στη Β’ Αργεντινής, που βρίσκεται στην τελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου (ακολουθούν πλέι οφ για την άνοδο) και το κίνητρο κάθε ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο.

Τα στάνταρ
1206 ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΚΛ. ΡΕΓΚΑΤΑΣ 1 1,70
1207 ΜΟΝΤΕΝΑ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ 1 1,82
1325 ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1 1,65

Σταθερά στο «κόλπο» της ανόδου η Ναούτικο, πορεύεται με μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία, ενώ μπροστά στο κοινό της παρουσιάζεται πανίσχυρη (12-4-1). Αδιάφορη βαθμολογικά η Κλαμπ Ρεγκάτας, με σημαντικές απουσίες (εκτός ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο βασικός τερματοφύλακας), αδύναμη μακριά από τον κόσμο της (2-5-10). Εμφανώς ανώτερη η Μόντενα από την Προ Βερτσέλι στην Β’ Ιταλίας. Αήττητη εντός η Καρδίτσα (2-1-0), χωρίς νίκη εκτός η Ζάκυνθος (0-1-2), «σύμμαχος» και η παράδοση (3-1-0 στα 4 τελευταία).

Τα καλοπληρωμένα
1202 ΜΠΟΑ – ΜΠΑΪΑ 2 2,35
1335 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Χ2 (Δ.Ε.) 1,97
1399 ΚΟΡΔΟΒΑ – ΟΥΕΣΚΑ 1 2,05

Η Μπαΐα «αυτοκτόνησε» στις τελευταίες αγωνιστικές της Β’ Βραζιλίας, ωστόσο κατέχει ακόμη ελπίδες για την άνοδο. «Μονόδρομος» το «τρίποντο» στην έδρα της υποβιβασμένης Μπόα, που έχει αποσπάσει μόλις 1 πόντο σε 15 αγωνιστικές. Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή και ο αήττητος εκτός έδρας Αχαρναϊκός, δείχνει ικανός να τις εκμεταλλευτεί. Δίνουμε τον πρώτο λόγο και στην πρωτοπόρο της Β’ Ισπανίας, Κόρδοβα που αντιμετωπίζει την Ουέσκα.

Φουλ του Χ
1020 ΛΙΒΟΡΝΟ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 2,85
1348 ΚΟΜΟ – ΠΕΣΚΑΡΑ 2,85
1413 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2,90

Στην Β’ Ιταλίας έχουμε το ζευγάρι Λιβόρνο – Βιτσέντζα. Αρκετά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, φυσιολογικό θα προσθέσουμε εμείς, καθώς τα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, έχουν λήξει ισόπαλα. Η ουραγός Κόμο «μετρά» 2 σερί και 4/5 ισοπαλίες, δεν πείθει μακριά από τον κόσμο της η Πεσκάρα (1-2-3). Στα 4 από τα 6 πρόσφατα ματς ανάμεσα σε Οσασούνα και Μαγιόρκα, δεν αναδείχθηκε νικητής. Κάτι τέτοιο περιμένουμε να γίνει και το βράδυ της Κυριακής.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.