Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πληρώνει» το όβερ…

«Πληρώνει» το όβερ…

loxagosbet7

Επιτέλους μπάλα! Σοβαρή μπάλα έτσι; Όχι σαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις εθνικές… Επιτέλους και στοίχημα! Σοβαρό στοίχημα και όχι να παίζουμε πενταροδεκάρες για να περάσει ευχάριστα (!) το βράδυ…

Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας αδέρφια, υπόσχεται θέαμα κι αυτό γιατί στο μενού του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολλά μεγάλα παιχνίδια. Και ευτυχώς δεν είναι μόνο το δικό μας «κλάσικο» (τρομάρα μας…) που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, αλλά εκείνη την ώρα θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε Ρεάλ-Μπαρσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Σάλκε-Μπάγερν…

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, προσωπικά θα κρατηθώ μακριά από τα ντέρμπι. Θα επιλέξω να ρισκάρω με τα πολλά γκολ στο «Στάμφορντ Μπριζ», εκεί όπου η Τσέλσι φιλοξενεί τη Νόριτς. Το ρίσκο που θα πάρω, αν αναλογιστούμε την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μέχρι τώρα, μοιάζει να είναι μικρότερο απ’ ότι φανερώνει αυτό το 1,70 που κυκλοφορεί στις αγορές!

Δεύτερη επιλογή; Ο συνδυασμός των πολλών τερμάτων με τον άσο, αφού και η Νόριτς εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμή της, αλλά και ο Μουρίνιο έχει τους λόγους του προκειμένου να αναζητήσει μία μεγάλη σε έκταση σκορ, νίκη! Η συγκεκριμένη επιλογή, θα κοστίσει στους Μπούκμεϊκερς 2,15.

Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.