Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Άμυνες για κλάματα…

Άμυνες για κλάματα…

loxagosbet7

Στη Θεσσαλονίκη το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης σήμερα και πιο συγκεκριμένα στη «Τούμπα», εκεί όπου ο Πάοκ θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Για τους δύο αντιπάλους, αποτελεί «είδηση» αν σε κάποιο ματς κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Τόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, όσο και η ομάδα του Αγρινίου, έχουν δεχθεί γκολ στο 80% των μέχρι τώρα παιχνιδιών τους! Δικαιολογημένα λοιπόν, θα συναντήσουμε τις δύο ομάδες στη πρώτη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με τα over 2.5 γκολ, αφού στα παιχνίδια τους σημειώνονται κατά Μ.Ο. 3.4 γκολ ανά αναμέτρηση.

Η αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο, αλλά και οι σημαντικές απουσίες στην άμυνα του Δικεφάλου με κάνουν να πιστεύω ότι στη Τούμπα τα πολλά γκολ συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Στοιχηματικά θα ρισκάρω με το ασιατικό όβερ 3 γκολ, το οποίο πληρώνει 2,15 (σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς τρία τέρματα, έχω επιστροφή χρημάτων)

Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.