Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εντονο το ελληνικό στοιχείο

Εντονο το ελληνικό στοιχείο

iraklisΑμφίρροπες μάχες με έντονο το ελληνικό στοιχείο περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Η Βέροια υποδέχεται τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 11ης Aγωνιστικής, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Κρίσταλ Πάλας με τη Σάντερλαντ.

Στην Κέρκυρα (φιλοξενείται από τον Αχαρναϊκό) στηρίζεται ο τεχνικός Διγκόζης, παρά την «γκρίνια». Σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ντουάλα (μεσοεπιθετικός, 7 γκολ σε 5 συμμετοχές).

«Παράξενο» αυτό που συμβαίνει με τη Βέροια. Από τους 12 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, τους 11 τούς πήρε εκτός έδρας, ενώ στο γήπεδό της είναι χωρίς νίκη, με 4 ήττες σε 5 αγώνες.

Με απουσίες στη μεσαία γραμμή η Ράντερς (παίζει εκτός με την Ααλμποργκ). Τιμωρημένοι είναι οι πολύτιμοι Κέλερ (αρχηγός) και Πόουλσεν.

Με νέο προπονητή η Χάβρη. Ντεμπούτο πραγματοποιεί ο Αμερικανός Μπομπ Μπράντλεϊ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρεστ.

Τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ έχει η Σάντερλαντ (26 γκολ παθητικό), με τον τεχνικό Σαμ Αλαρντάις να έχει ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κλασική ισοπαλία δείχνει το ματς Αχαρναϊκός-Κασσιόπη, με την όποια ανωτερότητα των φιλοξενουμένων να ισοσκελίζεται από τον παράγοντα «έδρα». Σε αγωνιστική άνοδο η Χάβρη στη Β’ Γαλλίας, με νέο προπονητή, τον Μπομπ Μπράντλεϊ, που κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Πιθανός ο «άσος» κόντρα στη Μπρεστ. Αγχωμένη η Χετάφε (προέρχεται από τρεις σερί ήττες, θα πάει προσεκτικά το ματς με τη Βαγιεκάνο, πάμε με τα 2-3 γκολ στο σύνολο.

2538 ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Χ 3,15
2565 ΧΑΒΡΗ – ΜΠΡΕΣΤ 1 2,05
2566 ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2-3 G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.