Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πίστη στις έδρες

Πίστη στις έδρες

lensΟι κρίσιμες μάχες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, με τον Ολυμπιακό ν’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσόρι Ντομίνγκες (μέσος), όχι όμως και του Μποτία (στόπερ), ενώ από την Μπάγερν πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Αλάμπα (αμυντικός). Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει μόλις μία νίκη στη Γερμανία (1-0-5).

Με κομβικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας η Λεβερκούζεν (φιλοξενείται από την Μπάτε). Τιμωρημένοι είναι οι στόπερ Παπαδόπουλος και Τοπράκ.

Χωρίς τους Ζερβίνιο και Σαλάχ η Ρόμα, η οποία αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, που προέρχεται από την ευρεία νίκη (4-0) επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι.

Στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται στη φυλακή ο πρόεδρος Μάμιτς (κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων), ενώ δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο (παίζει με Αρσεναλ) ο πρώτος σκόρερ Χότζιτς (φορ, 11 γκολ).

Στη Νιμ παραιτήθηκε ο τεχνικός Πασκουαλέτι. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Μαλέκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τα μεγάλα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούν να παιχθούν (χωρίς την δική μας προτροπή),από όσους αρέσκονται σε τέτοιες αποδόσεις. Πάμε με κάτι καλύτερο, στηριζόμενοι σε δύο έδρες σε Φούτμπολ Λιγκ και Β΄ Γαλλίας επιλέγοντας νίκη για τα Χανιά, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και της Λανς κόντρα στη Νιόρ. Κλείνουμε με το πιθανό οver στο ματς Τζίλιχγαμ – Ρότσντέιλ.

2658 ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1 1,70
2676 ΛΑΝΣ – ΝΙΟΡ 1 1,93
2697 ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ OVER 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.