Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η ευκαιρία της Σταρτ

Η ευκαιρία της Σταρτ

startΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι μάχες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αϊντχόφεν.

Χωρίς τον ηγετικό μέσο Γκαϊτάν ταξίδεψε στο Καζακστάν η Μπενφίκα. Η αντίπαλός της, Αστάνα, διαθέτει γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

Στη Γαλατασαράι ανακοινώθηκε νέος προπονητής ο Μουσταφά Ντενισλί. Ωστόσο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθεί στον πάγκο ο υπηρεσιακός Κλαούντιο Ταφαρέλ.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν (φιλοξενείται από τη Μάλμε) δεν υπολογίζεται οι πολύτιμοι μέσοι Παστόρε, Βεράτι, ο στόπερ Νταβίντ Λουίζ, ο δεξιός μπακ Οριέ και ο επιθετικός Λαβέτσι.

Στη Ρεάλ βρίσκεται υπό πίεση ο τεχνικός Ράφα Μπενίτες, μετά τη βαριά ήττα (4-0) από την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι. Για το εκτός έδρας ματς με τη Σαχτάρ δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Σέρχιο Ράμος.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κλειστό παιχνίδι αναμένεται για το Λιγκ Καπ Γαλλίας, μεταξύ Γκαζελέκ και Γκινγκάμπ, οριακά θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Η Σταρτ είναι καλύτερη της Γιερβ φάνηκε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι όπου το 1-1 την αδικεί. Έχει την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά (μπαράζ παραμονής),κερδίζοντας στην έδρα της. Δύσκολη η αποστολή της Γαλατά στην Ισπανία, αλλά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Ανταγωνιστική η τιμή του γκολ – γκολ.

2772 ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΓΚΙΝΚΑΜΠ Χ 2,90
2773 ΣΤΑΡΤ – ΓΙΕΡΒ 1 1,82
2777 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ G/G 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.