Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Υπόσχονται» θέαμα και γκολ…

«Υπόσχονται» θέαμα και γκολ…

loxagosbet7Καλημέρα και καλό στοιχηματικό τετραήμερο να έχουμε! Σήμερα Παρασκευή, το στόχαστρο της στήλης θα είναι στραμμένο στο Βέλγιο, βάζοντας στο στόχαστρό μας το όβερ 2.5 γκολ στο «Regenboogstadion».

Η Ζούλτε Βάρενγκεμ φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της  Jupiler League, με τους γηπεδούχους αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στη 1η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με τα περισσότερα όβερ 2.5 γκολ στη κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να έχουν στα εκτός έδρας παιχνίδια, το μεγαλύτερο Μ.Ο. τερμάτων. Στα παιχνίδια της Ζούλτε μέχρι στιγμής σημειώνονται κατά Μ.Ο. 3.5 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ μόνο σ’ αυτά στην έδρα της, ο Μ.Ο. είναι 3.3 ανά παιχνίδι. Από την άλλη, στα παιχνίδια της Σταντάρ Λιέγης σημειώνονται κατά Μ.Ο. 3.1 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ μόνο στα εκτός έδρας μπαίνουν κατά Μ.Ο. 4 τέρματα ανά αναμέτρηση!

Ως εκ τούτου, αυτό το 1.75 που κυκλοφορεί στο όβερ 2.5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μοιάζει να είναι πολύ καλή περίπτωση! Κοιτάζοντας και την ειδησεογραφία του παιχνιδιού, από την οποία δε προκύπτει κάτι που να με «τρομάζει» να πάω στο όβερ (ίσα-ίσα μάλιστα που και οι δύο ομάδες θα έχουν απουσίες από τη μεσαία γραμμή και πίσω), καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή αυτό το 1.75…είναι δώρο!

fafafa

*** Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.