Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Δοκιμασίες στη ΝΗΣΙ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Δοκιμασίες στη ΝΗΣΙ

COVERΔιαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή (ΕΚΤΑΚΤΩΣ το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει ΔΕΥΤΕΡΑ και όχι Τρίτη!):

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε ποτέ και παραμένει σε… εκκρεμότητα, όμως οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται στην Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται χωρίς κόσμο (λόγω τιμωρίας) τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός «ανεβαίνει» στη Θεσσαλονίκη, όπου τον περιμένει ο Ηρακλής.

Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ ζει το δικό της… όνειρο, καθώς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και το ματς με τη δεύτερη στην κατάταξη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ντέρμπι κορυφής.

Στο Λονδίνο, οι συμπολίτισσες Τότεναμ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να διανύουν περίοδο φόρμας, ενώ η Τσέλσι αναζητά «γιατρικό» για τις… πληγές της.

Στη Γαλλία, όπου η σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι εξακολουθεί να πέφτει βαριά, η Μαρσέιγ συναντά τη Μονακό. Στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται ο Μίτσελ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αντίστοιχα, με τους δύο τεχνικούς να έχουν «ελληνικό» παρελθόν, από τη θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.