Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κλειστή μάχη

Κλειστή μάχη

brest_sochauxΚλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με αναμετρήσεις κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Αγγλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας, ενώ ελληνική νότα στο μενού προσδίδουν τα ματς της Β’ Εθνικής.

«Παρελθόν» ο τεχνικός Αγγελος Διγκόζης στην Κέρκυρα. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Στον Πανσερραϊκό απολύθηκε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης και θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Παύλο Δημητρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο.

Η αναμέτρηση της Α’ Τουρκίας, Μπούρσασπορ – Καϊσέιρσπορ, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου.

Στη Νιμ (υποδέχεται την Τουρ) ανακοινώθηκε νέος τεχνικός ο Μπερνάρ Μπλακάρ

Με νέο προπονητή και η Σπέτσια (φιλοξενεί την Κροτόνε). Αποχώρησε ο Νέναν Μπιέλιτσα και ανέλαβε ο Μίμο ντι Κάρλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στο μηδέν έμειναν την προηγούμενη αγωνιστική της Β΄Γαλλίας, Μπρεστ και Σοσό. Κλειστό προβλέπεται το μεταξύ τους παιχνίδι, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Με τρία στα τέσσερα over το ζευγάρι Νιμ – Τουρ, είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν και πάλι το σκορ, άλλωστε παίζουν αμφότερες εντυπωσιακά στα τελευταία παιχνίδια. Απογοητευμένη από την ήττα 1-2 από την Γάνδη η Λυών, δεν αξίζει ο άσος, πάμε με τα 2-3 γκολ.

567 ΜΠΡΕΣΤ -ΣΟΣΟ Χ 2,80
568 ΝΙΜ – ΤΟΥΡ OVER 2,10
588 ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-3 G 1,72

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.