Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λέστερ η οβεραντζού…

Λέστερ η οβεραντζού…

vardy_3046245b

Στη Πρέμιερ Λιγκ βρισκόμαστε στη 14η αγωνιστική και ποιος να το περίμενε ότι μετά από 13 αγώνες, στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα βρισκόταν η Λέστερ! Η ομάδα του Ρανιέρι, σήμερα (19:30), φιλοξενεί στο «King Power», τη 3η στη βαθμολογία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι, όπως «προδίδουν άλλωστε και τα σετάκια των αποδόσεων που κυκλοφορούν.

Στις αγορές, ο άσος είναι αυτός που δέχεται «πιέσεις». Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα πλέον η νίκη της Λέστερ να «πληρώνει» σε τιμές κοντά στο 3.20 από το αρχικό 3.70 που είχε όταν «άνοιξε». Κι αν αυτό βάση των στατιστικών των δύο ομάδων δεν αποτελεί έκπληξη, δε θα μπορούσα να ισχυριστώ το ίδιο παρατηρώντας τις αποδόσεις στο over/under! Εκεί, τα λεφτά «πάνε» στα λίγα γκολ με αποτέλεσμα η τιμή του over να έχει φτάσει  σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και στο 2.00.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τραυματισμός του Βάρντι (φορμαρισμένος φορ-πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ), δε δείχνει να είναι σημαντικός αφού ο Ρανιέρι τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να τον ξεκινήσει στην αρχική εντεκάδα. Αν ο Βάρντι σκοράρει σήμερα, «σπάει» το ρεκόρ του Ρουντ Φαν Νιστελρόι, σκοράροντας για δέκατο σερί παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο απουσιολόγιο του Ρανιέρι δεν υπάρχει κανένα άλλο όνομα (πλην του μέσου Τζέιμς, που απουσιάζει από …πέρσι).

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, μπορεί να προβληματίζει στην επίθεση, όμως αμυντικά είναι εγγύηση καθώς έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία εφτά παιχνίδια της στη Πρέμιερ. Ο Φαν Χάαλ στις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες, πρόσθεσε στη λίστα του τον μέσο Ερέρα και τον αμυντικό Τζόουνς.

fafafa

 

ΠΡΟΤΑΣΗ
Από τη στιγμή που η Λέστερ βρίσκεται στη 1η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με τα over 2.5 γκολ, «πληρώνοντας» τη συγκεκριμένη επιλογή σε ποσοστό 77% μέχρι τώρα και που στα εντός έδρας παιχνίδια της ο Μ.Ο. τερμάτων είναι 4 γκολ ανά αναμέτρηση, δε μπορώ να αφήσω στην άκρη αυτό το 2αράκι που «πληρώνει» το over 2.5 γκολ.

Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.