Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καφενείο… «Η Σουόνσι»

Καφενείο… «Η Σουόνσι»

Liverpool-vs-Swansea-Team

Στο «Anfield» το απόγευμα της Κυριακής (18:15) η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Σουόνσι σε μία αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Η 14η αγωνιστική βρίσκει την ομάδα του Κλοπ στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά πίσω από τους φετινούς στόχους του συλλόγου.

Τους βαθμούς χρειάζεται και η Σουόνσι όμως, προκειμένου να έρθει η ηρεμία καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έφεραν γκρίνια στην ομάδα με αποδέκτη, όπως συνηθίζεται να είναι σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το προπονητή. Φήμες λένε, πως αν η Σουόνσι δεν βελτιώσει το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει τελευταία, ο Γκάρυ Μονκ θα αποτελέσει παρελθόν.

Στις αγορές και μέχρι την ώρα που γράφω τούτες εδώ τις γραμμές (ξημερώματα Κυριακής) και τα τρία σημεία (1Χ2) ποντάρονται σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των εταιριών. Γι’ αυτό και δε παρατηρούμε κάποια ιδιαίτερη μεταβολή στις τιμές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωστές και μακροχρόνιες οι όποιες απουσίες για τη Λίβερπουλ. Νεότερη αυτή του Λούκας Λέιβα (μέσος 11/0) που συμπλήρωσε κάρτες και δε θα είναι στη διάθεση του Κλοπ. Από την άλλη, για τους Ουαλούς, δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Λίβερπουλ ο  βασικότατος μέσος Σέλβεϊ (13/1) καθώς είναι τιμωρημένος.

Προϊστορία: Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει η Λίβερπουλ απέναντι στη Σουόνσι, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Στοιχηματικά «αγοράζω» τον άσο. Το 1.50 που βρίσκω είναι fafafaικανοποιητικό για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Μη ξεχνάμε, πέρα από τους αριθμούς, ότι η Σουόνσι βρίσκεται σε άθλια αγωνιστική κατάσταση τελευταία. Την ίδια ώρα ότι παίκτες της Λίβερπουλ δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί και να έχουν εμπεδώσει τα «θέλω» του Κλοπ, με αποτέλεσμα να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, και το σημαντικότερο…να παίρνουν αποτελέσματα.

Για όσους η απόδοση φανεί μικρή, υπάρχει και η εναλλακτική περίπτωση να συνδυαστεί ο άσος μαζί με το όβερ 2.5 γκολ, κάτι το οποίο «πληρώνει» επί 2.25

@@@Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.