Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε όλα τα μέτωπα

Σε όλα τα μέτωπα

Jesus NavasΣτην Σούπερ Λίγκα, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τάζει πριμ 100.000 στους παίκτες του «Γηραιού» αν κερδίσουν τους πράσινους. Χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ένα σερί 9 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στους Αρκάδες, στον Πειραιά. Αξιοσημείωτη η προϊστορία τους ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Πανιωνίου, με την ομάδα της Ηπείρου να έχει δύο σερί νίκες και 1 ισοπαλία στην συγκεκριμένη έδρα.

Στην Γερμανία οι κακές εμφανίσεις της Στουτγάρδης και κυρίως η τελευταία εντός έδρας ήττα από την Αουκσμπουργκ, οδήγησαν στο διαζύγιο με τον τεχνικό Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Προσωρινά την ομάδα θα αναλάβει ο τεχνικός των ερασιτεχνών, Γιούργκεν Κράμνι, ο οποίος θα είναι στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ.

Στην Κύπρο εξελίξεις στον Εθνικό Αχνας (μετρά 5 συνεχόμενες ήττες, συμπλήρωσε 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη), μετά τη νέα αποτυχία στο Παραλίμνι. Απολύθηκε ο προπονητής Μπόρτζε Τζιούρεφ, αντικαταστάτης του ο Σέρβος Ντανίλο Ντόνσιτς.

Το Λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι ξεχωρίζει αυτή την αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τις δύο ομάδες να έρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πάντως την παράσταση κλέβει η (πρωτοπόρος) Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι που υποδέχεται την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κορυφής.

Δεκατρείς αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τουλούζ στην Γαλλία,ενώ επίσης απογοητευτική φέτος Λιλ θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Φρεντερίκ Αντονετί, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανζέ.

Τα στάνταρ
690 ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ 1 1,58
963 ΟΕΣΤΕ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ 1 1,91
1088 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΧΑΝΙΑ 1 1,45

Ασταμάτητη δείχνει η πρωτοπόρος της Γ’ Γερμανίας Ντιναμό Δρέσδης, που πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 17 αγωνιστικές (12-4-1) και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο. Τελευταία αγωνιστική στην Β’ Βραζιλίας, με την Οέστε να θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της απέναντι στην αδιάφορη Παϊσαντού. Στην Φούτμπολ Λιγκ, τα Τρίκαλα στοχεύουν στην άνοδο, με «όπλο» την ισχυρή τους έδρα (3-1-0). Χάνουν δύναμη εκτός τα Χανιά.

Τα καλοπληρωμένα
722 ΚΟΜΟ – ΜΠΑΡΙ 2 2,12
923 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ 1 1,95
1222 ΒΑΣΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ 1 2,05

Απογοητεύει η ουραγός Κόμο στην Β’ Ιταλίας, καθώς «μετρά» μόλις 1 νίκη σε 14 παιχνίδια. Αντίθετα, η Μπάρι προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανόδου. «Μάχη» ουραγών στην Τουρκία, ανάμεσα σε Εσκισεχίρ και Μερσίν. Οικονομικά προβλήματα στους φιλοξενούμενους, οι παίχτες παραμένουν απλήρωτοι, θα ρισκάρουμε με την έδρα. Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Βάσκο στην Βραζιλία, πιθανές αλλαγές στην Σάντος, που στοχεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Φουλ του Χ
939 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 2,80
1107 ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3,05
1223 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ 3,15

Ενας βαθμός χωρίζει τις Μποαβίστα και Γκιμαράες, που έχουν «έφεση» στις ισοπαλίες. Αρχικός σκοπός για αμφότερες είναι η αποφυγή της ήττας, αρκετά πιθανό φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο της «μοιρασιάς». Ανάλογη κατάσταση και στο Κιέβο – Ουντινέζε στην Ιταλία, οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις. Ισοπαλία που «βολεύει» στην Βραζιλία, με βαθμό Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο, εξασφαλίζουν το εισιτήριο για το ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Bet Dna
Το ματς Σεβίλλη – Βαλένθια ξεχωρίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την γηπεδούχο να μην έχει χάσει από τις «νυχτερίδες» στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην συγκεκριμένη έδρα (7 νίκες οι Σεβιλλιάνοι και 4 ισοπαλίες).Στην Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει εκτός έδρας με την Ειμπάρ, ο προπονητής Μπενίτεθ, στηρίζεται με επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της ομάδας της Μαδρίτης.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.