Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τριάδα σε μεσαίες αποδόσεις

Τριάδα σε μεσαίες αποδόσεις

gonzalo-higuainΤο ντέρμπι κορυφής του Καμπιονάτο, Νάπολι – Ιντερ, ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι, ενώ στην Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλονή.

Στον ΠΑΟΚ τραυματίστηκαν ο επιθετικός Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και ο ακραίος αμυντικός Κίτσιου, ενώ παραμένει εκτός ο στόπερ Βίτορ. Στην Καλλονή θ’ απουσιάσει ο βασικός τερματοφύλακας Χογκ.

Η Τραμπζονσπόρ συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τεκελίογλου. Φιλοξενείται από τη Φενέρ, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός (12 ήττες και 7 ισοπαλίες).

Από το 2000 έχει να ηττηθεί στο γήπεδό της η Νάπολι από την Ιντερ. Εκτοτε «μετράει» 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τελευταία φορά που έχασε εντός στο πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ (υποδέχεται την Μπελενένσες) ήταν στις 11/5/2014. Από εκεί και έπειτα πέτυχε 15 νίκες σε 21 αναμετρήσεις.

Η Μπενφίκα ταξίδεψε στην έδρα της Μπράγκα χωρίς δύο σημαντικές μονάδες. Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Λουιζάο και ο μέσος Σάμαρης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μία τριάδα σε μεσαίες αποδόσεις θα μας απασχολήσει σήμερα στοιχηματικά. Ξεκινάμε με τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι Λανς – Νιμ, με την γηπεδούχο να έχει φέρει 10 φορές αυτό το εύρος σκορ σε συνολικά 16 ματς. Μεγάλο παιχνίδι στον ιταλικό Νότο αυτό μεταξύ Νάπολι – Ιντερ, καλές επιθετικές γραμμές θα προτιμήσουμε το over, ενώ στην δύσκολη έξοδο της ντεφορμέ Μπενφίκα στην έδρα της Μπράγκα, θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

1304 ΛΑΝΣ – ΝΙΜ 2-3 G 1,70

1310 ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ OVER 1,65

1311 ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G 1,72

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.