Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ρίσκο σε καλοπληρωμένο over

Ρίσκο σε καλοπληρωμένο over

bristol_roversΜε ελληνικό χρώμα το σημερινό κουπόνι, καθώς διεξάγονται αγώνες από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνουν κυρίως με παιχνίδια από Γαλλία, Αγγλία (Λιγκ Καπ και… μικρές κατηγορίες) και Ιταλία (Κύπελλο).

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ατρόμητο, μετά την εντός έδρας «γκέλα» με τον Πανθρακικό. Υποδέχεται τη Λαμία, η οποία τελικά θα δώσει το παρών στο ματς, παρά τις απειλές για αποχώρηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για διαιτητικές αποφάσεις.

Με ελλείψεις η Μάντσεστερ Σίτι (υποδέχεται τη Χάλ). Εκτός είναι ο φορ Αγουέρο, οι αμυντικοί Κομπανί, Μανγκαλά, Σαμπαλέτα και ο βασικός τερματοφύλακας Χαρτ.

Στη Λυών βρίσκεται υπό πίεση ο τεχνικός Φουρνιέ, ενώ θα στερηθεί για άλλο ένα ματς τις υπηρεσίες των αμυντικών Ουμτιτί, Ζαλέ και του μέσου Φεκίρ, ενώ τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μ’ Μπιβά.

Στη Παρί ΦΚ απολύθηκε ο τεχνικός Ντενί Ρενό και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ζαν-Λικ Βασέρ, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με την Κρετέιγ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σε ταξίδι – «οδύσσεια» βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου (μετά το παιχνίδι αυτό πάει στην Κρήτη).Την κόπωση του αντιπάλου, αλλά και την έδρα του μπορεί να εκμεταλλευθεί ο Πανθρακικός και να κάνει τον άσο στο σημερινό ματς του κυπέλλου. Ρισκάρουμε στο καλοπληρωμένο over 2,5 γκολ στο ματς Μπρίστολ Ρόβερς – Γουίκομ και στις πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς Βαλενσιέν – Αζαξιό, στην εμβόλιμη αγωνιστική στην Β΄ Γαλλίας.

1320 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 1 2,25
1399 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΚΟΜ OVER 1,85
1421 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΑΖΑΞΙΟ G/G 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.