Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Πτήση» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Πτήση» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

COVERΔιαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή:

Τελευταία «στροφή» στους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, σε κάποιους από αυτούς η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, όμως σε κάποιους άλλους η αγωνία κορυφώνεται.

Στους τελευταίους συγκαταλέγεται ο όμιλος του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να υποδέχονται την Αρσεναλ. Για τους Πειραιώτες αρκεί ακόμα και η ήττα με 1-0 ή 2-1 για να πάρουν την πρόκριση, ενώ οι Λονδρέζοι έρχονται για να τα παίξουν… όλα για όλα, αφού χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά.

Εκτός από την Αρσεναλ, δύο ακόμα αγγλικές ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ) και η Τσέλσι (υποδέχεται την Πόρτο), κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τη φάση των «16».

Οι έτεροι εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότεροι στοχεύουν σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, στα τελευταία για φέτος ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ, ενώ οι Αρκάδες υποδέχονται τη Σάλκε. Εκτός Ευρώπης, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο δεύτερος τελικός του Σουνταμερικάνα, μεταξύ της Σάντα Φε και της Ουρακάν.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.