Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ «8»

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ «8»

COVERΔιαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Ωρα προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας και μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι, όμως αν προκριθούν τα φαβορί, οδεύουμε προς «σύγκρουση» γιγάντων στα ημιτελικά. Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Ηρακλής είναι τα τέσσερα ζευγάρια στη φάση των «8».

Στο Κύπελλο Ισπανίας
, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα έχουν σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά, έπειτα από τις νίκες στα πρώτα παιχνίδια επί των Μπιλμπάο και Μιραντές αντίστοιχα. Αντίθετα, ανοικτοί παραμένουν οι… λογαριασμοί στο Λας Πάλμας – Βαλένθια (1-1 το πρώτο ματς) και Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα (0-0).

Το Κύπελλο Ιταλίας βρίσκεται στη φάση των ημιτελικών και ο τελικός θα προκύψει από τα ζευγάρια Αλεσάντρια – Μίλαν και Γιουβέντους – Ιντερ, με το δεύτερο να είναι σαφώς πιο… εμπορικό. Τους φιναλίστ θα μάθουμε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, μέσα από τα ζευγάρια Λίβερπουλ – Στόουκ (1-0 στο πρώτο ματς για τη Λίβερπουλ) και Μάντσεστερ Σίτι – Εβερτον (2-1 προβάδισμα για την Εβερτον).

Σημειώνεται ότι το επόμενο τεύχος του «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» θα κυκλοφορήσει μαζί με την «Espressο» της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.