Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αναξιόπιστη αμυντικά η Μίλαν

Αναξιόπιστη αμυντικά η Μίλαν

Soccer: Serie A; Milan-PalermoΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως αναμετρήσεις από Αγγλία, Ολλανδία και Τυνησία (!), ενώ για το Κύπελλο Ιταλίας (πρώτος ημιτελικός, ισχύει το εκτός έδρας γκολ) η έκπληξη της διοργάνωσης, Αλεσάντρια, υποδέχεται τη Μίλαν.

Στη Βίλεμ (φιλοξενεί την Γκρόνινγκεν) επικρατεί «γκρίνια», μετά από τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ ο τεχνικός Στρέπελ «εκνευρίστηκε» με την πώληση του μέσου Βάουτενς στην Αλκμααρ.

Το Λίβερπουλ – Στόουκ είναι αγώνας ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 στο πρώτο ματς (το εκτός έδρας γκολ ισχύει μόνο στην παράταση). Χωρίς τον πολύτιμο αμυντικό Σόουκρους η Στόουκ.

Στο ουδέτερο Τορίνο το Αλεσάντρια – Μίλαν. Η Αλεσάντρια αγωνίζεται στη Γ’ Ιταλίας και απέκλεισε 6 ομάδες στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου, μεταξύ των οποίων δύο του Καμπιονάτο.

Νοκ άουτ ματς του Λιγκ Καπ Γαλλίας το Λιλ – Μπορντό. Προβληματίζει η γηπεδούχος, αντίθετα η Μπορντό είναι αήττητη για 11 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σκοράρουν αμφότερες στους έξι τελευταίους αγώνες τους Νότιγχαμ και ΚΠΡ που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Το ίδιο περιμένουμε να πράξουν και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μονό παιχνίδι κυπέλλου το Νταντί – Φόλκερκ, δεδομένη η διαφορά και κατηγορίας, πιθανό να ανοίξει το σκορ. Υπάρχει η ρεβάνς για να καθαρίσει την πρόκριση η έτσι και αλλιώς αναξιόπιστη αμυντικά Μίλαν, περιμένουμε ένα γκολ και από την Αλεσάντρια που έχει αποκλείσει ήδη Τζένοα και Παλέρμο.

527 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΚΠΡ G/G 1,82
548 ΝΤΑΝΤΙ – ΦΟΛΚΕΡΚ OVER 1,70
550 ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ – ΜΙΛΑΝ G/G 1,68

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.