Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στη ρεβάνς…

Πολλά γκολ στη ρεβάνς…

everton-manchester-city_bh1ewocryh3lzwly19v62exqΤο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Έβερτον, είναι η αναμέτρηση  που «κλέβει» το ενδιαφέρον από το σημερινό μενού αγώνων του Πάμε Στοίχημα. Στο πρώτο ματς, τα «ζαχαρωτά» είχαν επικρατήσει με 2-1.
Να τονίσουμε εδώ ότι ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ, ισχύει μετά το 90λεπτο! Να πούμε επίσης, ότι ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στο τελικό τη Λίβερπουλ.

Η ήττα στο πρώτο ματς είναι η μοναδική για τη Σίτι στις τελευταίες επτά συναντήσεις με την Έβερτον για όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολλά στην έδρα τους, αφού εκεί μέσα έχουν στα τελευταία 13 παιχνίδια τους 11-1-1. Στα αγωνιστικά νέα για την ομάδα της Σίτι ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Κομπανί, αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του και θα απουσιάσει για ακόμη ένα μήνα περίπου. Το πρόβλημα στην άμυνα για τον Πελεγκρίνι γίνεται μεγαλύτερο, αφού εκτός μάχης θα μείνουν οι Μανγκαλά και Κολάροφ.

Η Έβερτον, από την άλλη, προέρχεται από ήττα (εντός έδρας) κόντρα στη Σουόνσι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρτίνες να παραμείνει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη! Αποτέλεσμα τούτου, και φυσικά από το γεγονός ότι τα «ζαχαρωτά» μετρούν μόλις ένα «τρίποντο» στα τελευταία δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 29 βαθμούς. Τα προβλήματα απουσιών για τον Ισπανό τεχνικό έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, το «όβερ 2,5» γκολ, δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή κι αυτό γιατί και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν πάρτι σε οποιαδήποτε άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ συγχρόνως η άμυνες τους είναι για …γέλια!


*** Ακολουθήστε τη στήλη στο FACEBOOK, κάνοντας LIKE στη σελίδα Bet With Loxagos


Κάνε το στοίχημα…επάγγελμα!only_exof

 

Στις 170 σελίδες του βιβλίου, μεταξύ άλλων θα μάθεις:

-Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επαγγελματία παίκτη

-Τις αδυναμίες των Μπούκμεϊκερς

-Το τρόπο να βάλεις ΤΕΛΟΣ στις κακές συνήθειες και να δημιουργήσεις συνήθειες εκείνες οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία

-Το τρόπο που μπορείς να κάνεις σωστή μελέτη

-Το πώς μπορείς να επιλέξεις τους συνεργάτες σου

-Μοναδικά συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου

Μόλις τελειώσεις την ανάγνωση του, βάλε στόχους. ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!

>>ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ<<

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.