Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κουπόνι με φαβορί

Κουπόνι με φαβορί

Paris-Saint-GermainΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι πρώτοι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας (ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται με παιχνίδια κυρίως από Ολλανδία (εμβόλιμη αγωνιστική).

Στον ΠΑΟΚ (φιλοξενείται από τον Πανιώνιο) είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Μπερμπάτοφ και τραυματίες οι Χαρίσης (μέσος), Βίτορ (στόπερ), Κίτσιου (μπακ).

Χωρίς τον φορ Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, στον αντίπαλό του, Ατρόμητο, το κλίμα είναι «τεταμένο», λόγω της κάκιστης πορείας στο πρωτάθλημα.

Με «εκπλήξεις» η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός τέθηκαν οι μέσοι Τσόρι Ντομίνγκες, Κασάμι, Σεμπά και ο αμυντικός Σαλίνο, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Καμπιάσο (χαφ), Ερνάνι (εξτρέμ), Ντα Κόστα (στόπερ).

Πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας (ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Στη Γιουβέντους (υποδέχεται την Ιντερ) είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Τζάτζα (5 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Εχει φαβορί σήμερα το κουπόνι (ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός, Ατλέτικο, Παρί Σεν Ζερμέν), η στήλη όμως κατά την προσφιλή της τακτική θα ασχοληθεί με εναλλακτικό στοίχημα γκολ. Ξεκινάμε από το ματς κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη, μεταξύ Πανιωνίου – ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ τα 2-3 γκολ θα προτιμήσουμε στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα. Κλείνουμε με το Φίτεσε – Αιντχόφεν, όπου το σκορ μπορεί να πάρει διαστάσεις.

560 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ G/G 1,78
583 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΘΕΛΤΑ 2-3 G 1,70
591 ΦΙΤΕΣΕ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ OVER 3,5 G 2,10

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.