Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Όσα πάνε, κι όσα ‘ρθούνε»

«Όσα πάνε, κι όσα ‘ρθούνε»

bundesliga-radioΔε ξεκίνησε καλά η χρονιά για τις δύο ομάδες, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική η Μάιντζ γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ίνγκλοσταντ και η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε εντός έδρας 1-3 από τη Ντόρτμουντ. Και στις δύο περιπτώσεις τα αποτελέσματα, βάση εμφάνισης των ομάδων, μπορούν να θεωρηθούν φυσιολογικά.

Σήμερα στο «Coface Arena» θα αναζητήσουν τους πρώτους βαθμούς τους για το 2016, σ’ ένα παιχνίδι όπου θα διεξαχθεί κάτω από καλές για τα δεδομένα της εποχής, αλλά και της Γερμανίας, καιρικές συνθήκες, αφού το θερμόμετρο την ώρα του αγώνα θα είναι στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα εντοπίζονται στους φιλοξενούμενους, αφού η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ θα έχει ως νέα απώλεια τον Dahoud (βασικός μέσος με 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ). Η απουσία τους επίσης βασικού μέσου Xhaka (15 συμμετοχές με 3 γκολ) δημιουργεί ένα κενό στη μεσσαία γραμμή, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει να το καλύψει ο 21χρονος Marvin Schulz, ο οποίος τη τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν για δέκα περίπου λεπτά (μπήκε ως αλλαγή στο 81’) στις 12 Δεκέμβρη στην ήττα 5-0 της Γκλάντμπαχ από τη Λεβερκούζεν.

Στα εντός έδρας παιχνίδια των γηπεδούχων, σημειώνονται κατά μέσο όρο 2,4 γκολ ανά αγώνα, ενός σ’ αυτά της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας ο μέσος όρος γκολ/αναμέτρηση είναι 4,3 (μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα στη Γερμανία).
fafafae

Στοιχηματικά, παίζουμε όβερ 2,5 γκολ. Τα «Πουλάρια» έδειξαν και μετά τη διακοπή (αλλά και κατά το διάστημα αυτής, στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν), ότι είναι ομάδα του… «όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε». Θεωρώ ότι, θα δώσουν πολλές ευκαιρίες στη Μάιντζ και γενικά ότι εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού τους, θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Στις αγορές, η τιμή του «όβερ» ανεβαίνει! Αυτό βέβαια, δεν είναι και απαραίτητα κακό….

>>>Ακολουθήστε τη στήλη στο FACEBOOK, κάνοντας LIKE στη σελίδα Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.