Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αυστραλία: 17η αγωνιστική (ανάλυση)

Αυστραλία: 17η αγωνιστική (ανάλυση)

A-league

Συνεχίζεται σήμερα, με τρεις αγώνες το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Αυστραλίας. Χθες, σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι, η Σίδνεϊ Γουόντερερς κέρδισε με 4-3 τη Μέλμπουρν Σίτι. Ας δούμε αναλυτικά τα σαββατιάτικα παιχνίδια:

.
ΣΑΒ. (08:15) Γουέλ. Φοίνιξ – Σ. Κόουστ Μάρινερς 

Στις αγορές οι Μπούκμεϊκερς απέδειξαν για άλλη μία φορά, ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δουλειά τους! Ο άσος άνοιξε πριν τρεις ημέρες σε τιμές «1,50» με «1,60» και πλέον βρίσκεται πάνω από «1,80». Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα σε γκολ, πολύ μικρή πτώση παρατηρείται στο «όβερ» και λίγο μεγαλύτερη στο «G/G». Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, με την άμυνά τους να παραβιάζεται στις τελευταίες τέσσερις ήττες, από τρεις φορές! Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ εκτός έδρας είναι η ομάδα με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής (0-1-6)!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, και οι δύο ομάδες θα έχουν σημαντικότατες απουσίες! Οι γηπεδούχοι, έχουν ως νέες «απώλειες» και δεν μπορούν να υπολογίζουν στον βασικότατο αμυντικό-παίκτη κλειδί στην άμυνα, Durante (14 συμμετοχές), στο βασικό μέσο Lia (12 συμμ/1 γκολ), αλλά και στον επίσης βασικό αμυντικό Sigmund (8 συμμ./1 ασίστ). Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ως νέες απουσίες τους Montgomery (βασικότατος μέσος, 15 συμμ./1 ασίστ) και Ascrroft (βασικός αμυντικός, 12 συμμ./2 γκολ).

Οι δύο ομάδες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 2η και 3η θέση του ειδικού βαθμ9ολογικού πίνακα με τα «όβερ 2,5 γκολ». Εντός έδρας στα παιχνίδια της Γουέλινγκτον σημειώνονται κατά μέσο όρο 3 γκολ/παιχνίδι, ενώ σ΄ αυτά της Μάρινερς εκτός έδρας 3,4 γκολ/παιχνίδι. Παραδοσιακά, οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους και ανεξαρτήτου έδρας έχουν 7/7 «G/G», με τη Σέντραλ Κοστ Μάρινερς, να έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά τη νίκη σ’ αυτές τις αναμετρήσεις!

Χρήσιμα στατιστικά:
*Η Σέντραλ Κοστ Μάρινερς έχει δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά φέτος

Εκτίμηση: Προσωπικά, θα ρισκάρω να κάνω παιχνίδι με τα γκολ, αφού οι απουσίες των δύο ομάδων στην άμυνα, ενισχύει τα αριθμητικά δεδομένα, που ούτως ή άλλως έδιναν πάρα πολλές πιθανότητες στο όβερ!Στο «1,65» η συγκεκριμένη επιλογή. Μου κάνει…

.

ΣΑΒ. (10:30)  Σύδνεϋ – Μπρίσμπεϊν  Ρόαρ Diafimistiko_LOXAGOS

Μεγάλη πτώση παρουσιάζεται σ’ αυτό το ζευγάρι τόσο στο «N/G» (άνοιξε στο «2,20» και τώρα είναι στο «1,95», όσο και στο «under 2,5» (άνοιξε σε τιμές λίγο πάνω από το «2,00» και πλέον βρίσκεται στο «1,80»).

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο ντέρμπι με τη Μέλμπουρν Βίκτορι τη προηγούμενη αγωνιστική, σ’ ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις (ούτε δημιούργησαν, ούτε όμως δέχθηκαν…όπως συνήθως άλλωστε) και με το γκολ να σημειώνονται κατά…λάθος (αυτογκόλ του Jurman στο 79’). Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν την ήττα εντός έδρας από την Αδελαϊδα, συμπληρώνοντας, έτσι, τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Και οι δύο συνοδεύτηκαν με «4άρες».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάποια νεότερη σημαντική απουσία. Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους μάλιστα, επιστρέφουν οι δύο πρώτοι σκόρερ, Maclaren (12 συμμ./7 γκολ/3 ασίστ) και Borrello (11 συμμ./5 γκολ/1 ασίστ)

Χρήσιμα στατιστικά:
* Το 43% των φετινών γκολ της Σύδνεϋ σημειώθηκαν στο τελευταίο 15 λεπτο
*Η Σύδνεϋ εντός έδρας δεν βρέθηκε ποτέ (μέχρι τώρα) πίσω στο σκορ στο Α’ μέρος
*Το 75% των εκτός έδρας παιχνιδιών της Ρόαρ, έρχονται μέχρι στιγμής «Χ» στο ημίχρονο
*Η Σύδνεϋ δέχεται κατά Μ.Ο. 0,63 γκολ/αγώνα εντός έδρας, ενώ η Ρόαρ εκτός σκοράρει κατά Μ.Ο. 1 γκολ/παιχνίδι

Οι επιστροφές βασικότατων παικτών στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν (κάποια στιγμή) να παίξουν με μεγαλύτερο ρίσκο, με κάνει να πιστεύω ότι τουλάχιστον ένα γκολ, η Ρόαρ μπορεί να το πετύχει. Το «G/G» πληρώνει «1,80», και αυτό θα είναι το σημείο που θα προστεθεί στο δελτίο μου.

.

ΣΑΒ. (12:40)  Πέρθ Γκλόρι – Μέλμπουρν Βίκρτορι

Αν και αργότερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα είναι το παιχνίδι όπου θα έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία, αφού το θερμόμετρο την ώρα του αγώνα θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Ενθαρρυντικό τουλάχιστον το γεγονός ότι δίνονται και μεγάλες πιθανότητες για ψιλόβροχο.Στις αγορές το μοναδικό σημείο το οποίο έχει «πειραχτεί» σε μεγάλο βαθμό είναι το «N/G», με το αρχικό «2,25» να είναι τώρα maximum στο «2,10»

Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι ένα «κλικ» πιο πάνω όσον αφορά τη λεγόμενη … «φόρμα ομάδων». Αυτό γιατί έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε, ενώ στον ίδιο αριθμό αγώνων οι γηπεδούχοι μετρούν 1-2-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να αξίζει να αναφερθεί. Ούτε νεότερη απουσία έχουμε σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, αλλά ούτε και κάποια σημαντική επιστροφή ποδοσφαιριστή.

Χρήσιμα στατιστικά:
*Το 75% των εντός έδρας παιχνιδιών της Πέρθ Γκλόλυ μέχρι τώρα, είναι «Χ» στο ημίχρονο
*Το 67% των εκτός έδρας της Βίκτορι μέχρι στιγμής είναι «Χ» στο ημίχρονο

Εκτίμηση: Η μέχρι τώρα συμπεριφορά των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, κάνουν αυτό το «2,20» που κυκλοφορεί στην ισοπαλία στο Α μέρος, να είναι σημείο value…

 >>> Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK, κάνοντας LIKE στη σελίδα Bet With Loxagos


 

Κάνε το στοίχημα…επάγγελμα!

only_exof

Στις 170 σελίδες του βιβλίου, μεταξύ άλλων θα μάθεις:

-Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επαγγελματία παίκτη

-Τις αδυναμίες των Μπούκμεϊκερς

-Το τρόπο να βάλεις ΤΕΛΟΣ στις κακές συνήθειες και να δημιουργήσεις συνήθειες εκείνες οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία

-Το τρόπο που μπορείς να κάνεις σωστή μελέτη

-Το πώς μπορείς να επιλέξεις τους συνεργάτες σου

-Μοναδικά συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου

Μόλις τελειώσεις την ανάγνωση του, βάλε στόχους. ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!

>>ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ<<

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.