Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με Εμεν και Μπρέντα!

Με Εμεν και Μπρέντα!

Striped Red, White, and Blue TricolorΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας και Ολλανδίας, ενώ έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής.

Στην Φράιμπουργκ (αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόχουμ) τραυματίστηκε ο πρώτος σκόρερ Πέτερσεν (επιθετικός, 15 γκολ).

Στην Αντάλιασπορ (υποδέχεται τη Φενέρ) δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο τεχνικός Ζοσέ Μοράις, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη Β’ Γαλλίας, μετά από απόφαση του Συμβούλιου Επικρατείας θα προβιβαστούν στο Σαμπιονά 3 ομάδες, αντί για 2 που είχε προτείνει η Λίγκα.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, στην Κρετέιγ (παίζει εκτός έδρας με τη Βαλενσιέν) είναι τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Αντριατσιμά (επιθετικός, 9 γκολ).

Αποδεκατισμένη η Χιμνάσια Λα Πλάτα (φιλοξενείται από την Μπάνφιλντ). Ο τεχνικός Τρόγλιο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους παίκτες (6 βασικούς, 10 στο σύνολο) που ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια στο «φιλικό» με την Εστουδιάντες.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Η πρεμιέρα πάντα κρύβει «παγίδες» στην Αργεντινή. Αν και η Χιμνάσια έχει απουσίες, δεν παίζουμε τον «άσο» λόγω απόδοσης. Πάμε στο Over του 2,25 και οι δύο ομάδες παίζουν με επιθετικούς προσανατολισμούς. Δελεαστικό το «διπλό» της Εμεν , η οποία έχει βελτιωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα και «κοντράρεται» με την ντεφορμμέ Χέλμοντ. Η Μπρέντα έκανε μεταγραφές για να «χτυπήσει» την άνοδο, είναι ανώτερη από την Ντόρντρεχτ.

1533 ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΜΠΡΕΝΤΑ 2 (1,82)
1537 ΧΕΛΜΟΝΤ – ΕΜΕΝ 2 (3,15)
2046 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ OVER (2,25)

Eπιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.