Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΑΣΗ

COVER-1ponΔιαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Το ντέρµπι στο Νέο Φάληρο, µεταξύ Ολυµπιακού και ΠΑΟΚ δεσπόζει στη Σούπερ Λίγκα, µε τους Πειραιώτες να θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναζητούν µία µεγάλη νίκη που θα θέσει σε νέες βάσεις τη σεζόν.

Σπουδαία µατς διεξάγονται στην Αγγλία. Το Σάββατο, η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την πρωτοπόρο Λέστερ, µε στόχο να την κερδίσει και να την φτάσει στη βαθµολογία.

Την Κυριακή ακολουθεί η σύγκρουση της Τσέλσι µε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, µε τις δύο οµάδες να έχουν ως κοινό σηµείο τους Ολλανδούς προπονητές, Γκους Χίντινγκ και Λουίς Φαν Χάαλ αντίστοιχα.

Στη Γαλλία ξεχωρίζει η «αναµέτρηση µίσους» ανάµεσα στη Μαρσέιγ και στην Παρί Σεν Ζερµέν, ενώ κάτι ανάλογο συµβαίνει στην Ολλανδία, όπου ο Αγιαξ θα αντιµετωπίσει τη Φέγενορντ. Μετά από τη χειµερινή διακοπή, έτοιµες για… σέντρα είναι οι οµάδες σε Αυστρία, Ελβετία και Β’ Γερμανίας.

Στη… µάχη και η Νότια Αµερική, µε τα πρωταθλήµατα Αργεντινής και Ουρουγουάης να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Διαβάστε και στις στήλες:
– «Σταυρο… ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα
– «Ο Σημαδεμένος», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
– «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
– Βαγγέλης Μελέκογλου
– «Λιοντάρι»
και τον… «Χάκερ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.