Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αυστραλία 18η αγωνιστική (previews)

Αυστραλία 18η αγωνιστική (previews)

A-leagueΜε δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Αυστραλία, το οποίο άνοιξε τη Παρασκευή με το Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ – Σίδνεϊ (2-2 τελικό) και ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις Ουέλινγκτον Φοίνιξ – Περθ Γκλόρυ και Νιούκαστλ Τζετς – Μέλμπουρν Σίτι. Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά τις σαββατιάτικες αναμετρήσεις…

Μπρίσμπεϊν Ρόαρ – Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς (08:15)

Γήπεδο: Suncorp Stadium
Χωρητικότητα: 52500
Αγωνιστικός χώρος: Γρασίδι
Απόσταση: 86km
Καιρικές συνθήκες: Στους 25°C η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα, και ο ουρανός συνεφιασμένος!

Η κίνηση στην αγορά: Ο «άσος» κινείται πτωτικά. Άνοιξε στο «1,45» και πλέον βρίσκεται οριακά στο «1,30». Στην ίδια μοίρα και το «over» (από 1,65 στο 1,45), αλλά και το «G/G» (από 1,70 στο 1,60).

Αγωνιστικά νέα γηπεδούχου: Στο προηγούμενο παιχνίδι τους, οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της Σίδνεϊ και πήραν το «διπλό» μέσα στο «Allianz Stadium» με 3-1. Έτσι, επέστρεψαν στις νίκες μετά από από δύο σερί αποτυχίες (ήττες από Βίκτορι και Αδελαϊδα). Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά το παιχνίδι με τη Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, ο John Aloisi έχει μόνο καλά νέα, αφού πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει κάποια νεότερη απώλεια, επιστρέφει και θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Stefanutto (βασικός αμυντικός με 12 συμμετοχές).

Αγωνιστικά νέα φιλοξενούμενης: Προέρχεται από νίκη μέσα στη Ουέλινγκτον Φοίνιξ, με το τελικό 3-1 πάντως να μη δείχνει τη πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Tony Walmsley άνοιξαν το σκορ ύστερα απ΄πο μεγάλο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν υποδεέστεροι έναντι των αντιπάλων τους. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη, μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά και η πρώτη εκτός έδρας μετά από εφτά αγώνες, από τους οποίους οι έξι ήταν ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι επιστρέφουν οι βασικότατοι Ascroft (αμυντικός με 12 συμμ./2 γκολ) και Montgomery (μέσος με 15 συμμ./1 ασίστ). Καμία νέα απουσία.

Χρήσιμα TIPS: – Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Μάρινερς σημειώνονται κατά μέσο όρο 3,6 τέρματα ανά παιχνίδι, ενώ σ’ αυτά της Μπρίσμπεϊν εντός έδρας μπαίνουν κατά Μ.Ο. 3 γκολ ανά αναμέτρηση – 287 φάουλ έχει κάνει η Μάρινερς μέχρι τώρα (πρώτη στο σχετικό πίνακα) και 217 Μπρίσμπεϊν – Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει η Μπρίσμπεϊν απέναντι στη Μάρινερς (ανεξαρτήτου έδρας).

Εκτίμηση: Δικαιολογημένη η τάση της αγοράς, όπως επίσης και η αντίδραση των Μπούκμεϊκερς. Ο άσος πλέον έχει χάσει την αξία του (μετά τη πτώση του), αν και εξακολουθεί να παραμένει «ισχυρός». Θα τον επιλέξουμε «παντρεύοντας» τον με το όβερ 2,5 γκολ, κάτι το οποίο θα κοστίσει στους Μπούκμεϊκερς «1,80»

Μέλμπ. Βίκτορι – Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς (10:30)

Γήπεδο: AAMI Parkfafafae
Χωρητικότητα: 31000
Αγωνιστικός χώρος: Γρασίδι
Απόσταση: 874km
Καιρικές συνθήκες: Στους 17°C η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα, και ο ουρανός καθαρός!

Η κίνηση στην αγορά: Ο «άσος» κινείται πτωτικά. Άνοιξε στο «1,45» και πλέον βρίσκεται οριακά στο «1,30». Στην ίδια μοίρα και το «over» (από 1,65 στο 1,45), αλλά και το «G/G» (από 1,70 στο 1,60).

Αγωνιστικά νέα γηπεδούχου: Τη προηγούμενη αγωνιστική μέσα στη Περθ Γκλόρυ, η Μέλμπουρν Βίκτορι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο (απευθείας κόκκινη), όμως και τα τρία γκολ που δέχθηκε (τελικό 3-2) προήλθαν από τραγικά λάθη στην άμυνα! Έτσι, έβαλε τέλος σ’ ένα αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών. Εντός έδρας φέτος παραμένει χωρίς ήττα μετά από εφτά παιχνίδια (6-1-0). Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Kevin Muscat δε μπορεί να υπολογίζει στο βασικό επιθετικό Ben Khalfallah (17 συμμ./3 γκολ/5 ασίστ) ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στις καλές ειδήσεις, είναι η επιστροφή μετά από δύο αγωνιστικές του Murnane (βασικός αμυντικός με 10 συμμ./1 ασίστ)

Αγωνιστικά νέα φιλοξενούμενης: Από ένα χορταστικό σε γκολ παιχνίδι προέρχεται η Γουόντερερς, στο οποίο κέρδισε με 4-3 τη Μέλμπουρν Σίτι. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η μεγάλη ευστοχία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αφού από τα πέντε σουτ που πήγαν στο τέρμα, τα τέσσερα μπήκαν γκολ για τη Γουόντερερς και από τα τέσσερα σουτ εντός εστίας για τη Μέλμπουρν τα τρία κατέληξαν στην εσωτερική πλευρά των διχτύων. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Popovic. Στο αγωνιστικό κομμάτι o Αυστραλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το πολύ χρήσιμο επιθετικό Piovaccari (12/2) ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές.

Χρήσιμα TIPS: – Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει φέτος 11 γκολ (περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα) από το 75ο λεπτό και μετά – Η Βίκτορι είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος – Η Γουόντερερς είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα μέχρι τώρα – 5/8 «Χ» στο ημίχρονο έχει η Γουόντερερς μέχρι τώρα στα εκτός έδρας

Εκτίμηση: Δύσκολα μπορεί να βγει σημείο νικητή, αφού όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στατιστικά, έχουμε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είναι η καλύτερη ομάδα εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Το «Χ» στο ημίχρονο αν λάβουμε υπόψιν μας ότι έχουμε να κάνουμε με δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, σε συνδυασμό με το ότι εκτός έδρας η Γουόντερερς έχει φέρει «Χ» στο ημίχρονο στα πέντε από τα οκτώ μέχρι τώρα παιχνίδια της, φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο «2,22» το συγκεκριμένο σημείο. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα στοιχήματα στα γκολ, το στυλ παιχνιδιού και των δύο, «υπόσχεται» ότι θα δούμε τουλάχιστον από ένα γκολ εκατέρωθεν. Το «G/G» στο «1,50», και το «over 2,5» στο «1,65»

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.