Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ποδοσφαιριστές… επίδοξοι «ληστές»!

Ποδοσφαιριστές… επίδοξοι «ληστές»!

sf256Τρεις παίχτες των ερασιτεχνών του Αννόβερου «έβαλαν» την ομάδα σε περιπέτειες.

Δύο 18χρονοι και ένας 19χρονος σχεδίαζαν να διαρρήξουν ένα καζίνο αλλά την τελευταία στιγμή το μετάνιωσαν.

Εντοπίστηκαν όμως από την αστυνομία, καθώς πάρκαραν παράνομα το αυτοκίνητο στο οποίο είχαν παραλείψει να αλλάξουν τις πλαστές πινακίδες, με τα όργανα της Tάξης να βρίσκουν μέσα σε αυτό όπλα και μάσκες.

Η διοίκηση του Αννόβερου τους έθεσε εκτός ομάδας.

Εκτός το «κανόνι» της Ναϊμέγκεν

Χάλασε το κλίμα στα αποδυτήρια της Ναϊμέγκεν. Η διοίκηση αποφάσισε να μην ξαναπαίξει βασικός ο πρώτος σκόρερ Σάντος (13 γκολ). Ο λόγος;

Kατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου o επιθετικός από τη Βενεζουέλα απέρριψε προτάσεις από άλλους συλλόγους και προτίμησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Μετά από αυτή την εξέλιξη στο ταμείο της ομάδας δεν θα μπουν χρήματα. Παράλληλα, ο προπονητής Ερνέστ Φάμπερ εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα αγωνίζεται και ποιος όχι. Η Ναϊμέγκεν υποδέχεται την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, με τον Σάντος να μην αγωνίζεται έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας.

Η επιθετική «λειψανδρία» της Γαλατάσαραϊ

Ούτε την Κόνιασπορ κατάφερε να κερδίσει η Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα η διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται διαρκώς (ήδη στους 12 βαθμούς). Οι οπαδοί «βράζουν» με τις επιλογές των διοικουντών και κυριότερος λόγος είναι η πώληση του Μπουράκ Γιλμάζ στην κινέζικη Γκουοάν, κάτι που ήρθε βέβαια σε άσχημη στιγμή. Κι αυτό διότι τα «λιοντάρια» στερούνται τις υπηρεσίες των φορ Ποντόλσκι, Γκιουμούς (αμφότεροι τραυματίες), οπότε μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Μπουλούτ και 2η λύση είναι ο 18χρονος Παλά (δίχως συμμετοχές).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.