Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες!

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες!

VARDY«Το φως στο τέλος του τούνελ είναι ο προβολέας του τρένου που έρχεται πάνω σου» – αναφέρει η μακάβρια ατάκα, η οποία πέρασε από το μυαλό (μας) όταν διαβάσαμε το «κλάμα» της στοιχηματικής εταιρίας που ανακοίνωσε τη χασούρα αν η Λέστερ κατακτήσει τον τίτλο.

Η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να λειτουργεί ως διαφήμιση, σύμφωνα με τους κανόνες του φιλελευθερισμού. Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες.

Παραδέχεται η εταιρία ότι υπάρχουν 73 παίκτες που πόνταραν συνολικά 212.5 λίρες με ποικίλους τρόπους στην τελική επικράτηση της Λέστερ.

Κάποιοι είχαν το θάρρος να ποντάρουν όταν η απόδοση κατάκτησης του Αύγουστο ήταν 5001, άλλοι να τερματίσει 1-2 στον πίνακα (το γνωστό each-way bet), ενώ ένας πρόλαβε απόδοση 2001 μετά τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής.

Τίτλος στη Λέστερ σημαίνει χασούρα 7,5 εκατομμυρίων στην η εταιρία στοιχημάτων που ανήκει στον συνδρομητικό δίκτυο Sky.

Το πόσα λεφτά μπαίνουν στο ταμείο από τα πονταρίσματα πάνω σε μια εκ των Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ ή Μάντσεστερ Γ. πρωταθλήτριες παραμένει μυστικό.

Με τη λήξη της αγωνιστικής των Χριστουγέννων, τζογαδόρος από το Γκλόουστερ κέρδισε 5000 λίρες, καθώς είχε ποντάρει 5 λίρες σε απόδοση 1001 να βρεθεί η Λέστερ στην κορυφή.

Το επίτευγμα το μάθαμε εκ των υστέρων. Πρώτα φορά ακούμε εταιρία να λυπάται για επιτυχία αουτσάιντερ. Από την ημέρα που ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ, οι εταιρίες που σέβονται τον εαυτό τους, βασίζονται στο τζίρο, τη γκανιότα και στις εκπλήξεις.

Κατά καιρούς είδαμε εταιρίες να πληρώνουν εκ των προτέρων. Ας το πράξουν και σήμερα, ανεξαρτήτου έκβασης της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αντίθετη περίπτωση, ως πονηροί Ελληνες θα σκεφτούμε ακόμα μια «θεωρία συνωμοσίας».

Σαφώς το Πρέμιερ Λιγκ κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο, όμως θα ήταν καλοδεχούμενη η κοινή ανακοίνωση των οκτώ εταιριών που λειτουργούν ως βασικοί χορηγοί των ομάδων σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η ενδεχόμενη επικράτηση της Λέστερ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

630 ΓΟΥΛΒΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ 2 (3,15)
609 ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΟΛΝΤΑΜ 2 (5,30)
597 ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΓΚΑΪΖΛΙ 2 (4,60)
865 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2 (5,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.