Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δελεαστικό το «2» της Νιμ!

Δελεαστικό το «2» της Νιμ!

nimesΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μάιντζ – Σάλκε και Κάρπι – Ρόμα, σε Μπουντεσλίγκα και Καμπιονάτο αντίστοιχα. Κλασικό το υπόλοιπο πρόγραμμα με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Με σημαντικές ελλείψεις η Κασίμπασα (φιλοξενείται από τη Φενέρ). Τραυματίες είναι οι Ντερντιγιόκ (επιθετικός, 9 γκολ), Σκαριόνε (μέσος, 4 γκολ) και Ντουράκ (χαφ).

Στην Καμπούρ παραιτήθηκε ο τεχνικός Χενκ ντε Γιονγκ. Θα πορευτεί με το υπηρεσιακό δίδυμο Χούλσχοφ – Σλοτ στο εντός έδρας ματς με την Ουτρέχτη.

Στην Ντεν Μπος πραγματοποιεί ντεμπούτο ο προπονητής Βίλιαν Φλουτ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χέλμοντ Σπορ.

«Πλήγμα» για τη Μάιντζ (υποδέχεται την Σάλκε) ο τραυματισμός του επιθετικού Μούτου (7 γκολ – 4 ασίστ), ενώ εκτός τέθηκε και ο φορ Μπέργκρεν (5 γκολ).

Χωρίς τρεις βασικούς παίκτες η Πεσκάρα, ενόψει του εντός αγώνα με την Βιτσέντζα. Τιμωρημένοι είναι ο επιθετικός Καπράρι (9 γκολ) και οι μέσοι Βέρε, Μαντράγκορα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Ξεκίνημα με την Β΄ Γαλλίας σήμερα, όπου η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, η Νιμ (5 νίκες και 1 ήττα), παίζει στην έδρα της ντεφορμέ και ουραγού Παρί ΦΚ, που έχει 360 και πλέον αγωνιστικά λεπτά να σκοράρει. Το διπλό είναι σε δελεαστική απόδοση. Οι απουσίες της Μάιντζ και η καλή αγωνιστική κατάσταση της Σάλκε μας δίνουν «εχέγγυα» να κοιτάξουμε στο διπλό. Τέλος είναι δελεαστική η τιμή στο over της Ρόμα, στην έδρα της Κάρπι.

2437 ΠΑΡΙ ΦΚ – ΝΙΜ 2  (2,40)
2462 ΜΑΙΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ 2 (2,25)
2469 ΚΑΡΠΙ – ΡΟΜΑ OVER (1,90)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.