Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Σημεία» για όλα τα γούστα!

«Σημεία» για όλα τα γούστα!

Prediksi-Juventus-vs-Napoli-1«Γαλαξίας» από ντέρμπι το διήμερο που ακολουθεί σε όλη την Ευρώπη. Ξεκίνημα με το δικό μας ντέρμπι ΑΕΚ -Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από 9 αγώνες, θα έχει στην διάθεση της τον Σιμόες που εξέτισε την ποινή του, ενώ έτοιμος είναι και ο Μπαρμπόσα.

Διαιτητής ο Καλογερόπουλος που είχε σφυρίξει το επεισοδιακό παιχνίδι των δυο ομάδων για το κύπελλο πέρυσι, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή χωρίς τον επιμετρημένο Μακ, ενώ αντίθετα εξέτισε ο Τζαβέλας. Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο από τον Ατρόμητο, ταξιδεύει στα Γιάννινα, όπου έχει σύμμαχο την παράδοση (8 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 12 τελευταίες εξορμήσεις του στην Ήπειρο).

Παραδοσιακό ντέρμπι «μίσους» και στην Κύπρο, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο «ΓΣΠ» που είναι η κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Στην Αγγλία, φουντώνει η… μάχη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αφού οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας (Αρσεναλ – Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ) παίζουν μεταξύ τους!Η Σίτι δέχθηκε νέο πλήγαμ με τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου Σίλβα.

Στη Γαλλία η Παρί συνεχίζει το πάρτι, είναι αήττητη 34 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα με 31 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Λυών με 3-0 και τώρα υποδέχεται τη Λιλ. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι της Προβηγκίας μεταξύ Νις και Μαρσέιγ.

Στο Καμπιονάτο, σημαντικό ματς για την έκβαση του τίτλου διεξάγεται στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους φιλοδοξεί να νικήσει την πρωτοπόρο Νάπολι και να την προσπεράσει στην κατάταξη. Η Γιουβέντους τρέχει 14 σερί νίκες και η Νάπολι οκτώ.

Bet Dna

Κρίνονται πολλά για τον τίτλο και στην Πορτογαλία, όπου η Μπενφίκα (14 σερί ματς αήττητη) του Κώστα Μήτρογλου, που συγκατοικεί στην κορυφή «παρέα] με την Σπόρτινγκ, υποδέχεται την Πόρτο (επιστρέφουν Μάξι Περέιρα και Μαρκάνο), από την οποία έχει χτίσει ήδη μία διαφορά έξι βαθμών.

Τα στάνταρ

571 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 (1,60)
792 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 (1,70)
827 ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 2 (1,70)

Η Λεβερκούζεν κοίταξε στα «μάτια» την περασμένη αγωνιστική την Μπάγερν (0-0), «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών και «φουλάρει» για την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ (1-4-5). Η Βαλένθια απογοητεύει (12 ματς χωρίς νίκη), ωστόσο η Εσπανιόλ (μόλις 1 νίκη σε 11 αγώνες) είναι η ιδανική αντίπαλος για να επιστρέψει στις νίκες. Η Νασιονάλ προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη, το μυαλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες (προκρίθηκε για 1η φορά στην ιστορία της) έχει η Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ.

Τα καλοπληρωμένα

749 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β’ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2 (2,30)
933 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 (1,95)
956 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ 1 (2,40)

Η Μπιλμπάο Β’ νίκησε έπειτα από 5 ήττες και αρνητικό σερί 11 αγώνων στην Β’ Ισπανίας. Σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, δύσκολα θα προβάλλει σοβαρή αντίσταση με την ανεβασμένη Βαγιαδολίδ (αήττητη στα 5 τελευταία). Η Σαμπντόρια έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει «βαθιά ανάσα» για την παραμονή απέναντι στην πιο «άνετη» βαθμολογικά Αταλάντα. Σε φόρμα η Σεντ Ετιέν (2 σερί νίκες), «τελικός» για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το ματς με την Μονακό.

Φουλ του Χ

746 ΚΙΕΒΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (2,90)
786 ΒΑΝΤΟΥΖ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (3,30)
951 ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. – ΡΑΠΙΝΤ Β. (3,10)

Κιέβο και Σασουόλο είναι βαθμολογικά «άνετες», δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής, η ισοπαλία δεν πρόκειται να «χαλάσει» καμία από τις δύο ομάδες. Η Βαντούζ «μετρά» 6 «μοιρασιές» στα 9 τελευταία παιχνίδια, η Γιουνγκ Μπόις 5 στα 8 πρόσφατα ματς. Τοπικό ντέρμπι «μίσους» στην Βιέννη ανάμεσα σε Αούστρια και Ραπίντ. Τα νεύρα και η ένταση θα κυριαρχήσουν, η ισοπαλίες έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.